Gratis Meeloopdag

Ben je nieuwsgierig naar hoe het voelt om rijinstructeur te zijn? Ontdek het door een dag samen te werken met een ervaren rijinstructeur opleiding heeft voltooid!

Loop een dagje mee als rijinstructeur

Ontdek het leven van een rijinstructeur.

Een carrière switch wordt natuurlijk niet zomaar gemaakt. Voor sommigen is het al duidelijk: Ik word rijinstructeur. Terwijl anderen het nog aan het overwegen zijn. Natuurlijk klinkt het geweldig. Je wordt zelfstandig, mobiel en verdient ook nog eens bovengemiddeld goed. Maar past het ook bij waar jij naar op zoek bent? Waarschijnlijk wel, anders was je hier niet. Als je zelf rijlessen hebt gevolgd, weet je ook wel hoe het eraan toegaat. Maar hoe zou het voelen om je echt eens in te leven als rijinstructeur?

Opleiding Rijinstructeur

Ervaar het beroep.

Tijdens een meeloopdag krijg je de kans om de hele dag in de lesauto te zitten en te observeren hoe een dag in het leven van een rijinstructeur of rijinstructrice eruitziet.

Meld je aan voor een gratis meeloopdag.

Ontmoet een rijinstructeur of instructrice die je kan vertellen hoe het is om in dit beroep te werken. Hoewel iedereen dit anders ervaart, krijg je vanuit de achterste stoel toch veel mee. Wij bieden dit kosteloos aan, omdat jij als toekomstige rijinstructeur uiteraard een idee wilt hebben van wat je te wachten staat.