Stage Rijinstructeur

Ontdek jouw ideale stageplek als toekomstig rijinstructeur. Wij zijn er om je te helpen bij het vinden van een verplichte stage van 40 uur waarin je waardevolle praktijkervaring kunt opdoen.

Doe ervaring op in de praktijk!

Hoe ziet de verplichte stage eruit?

Ben je momenteel bezig met de rijinstructeur opleiding en zoek je nog een stageplek? Wij hebben samenwerkingsverbanden met diverse rijscholen door het hele land, waardoor we alle toekomstige rijinstructeurs de mogelijkheid kunnen bieden om een stage te volgen.

Opleiding Rijinstructeur

Hoe ziet de stage tot rijinstructeur eruit?

Volg je momenteel de rijinstructeur opleiding en heb je fase 1 en fase 2 succesvol afgerond? Om je stagepas te verkrijgen, dien je een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen aan het IBKI. Na goedkeuring krijg je toegang tot fase 3, het laatste onderdeel van de opleiding. Dit onderdeel omvat minimaal 40 uur stage lopen, waarvan 5 uur observeren en 35 uur actief lesgeven. Hierbij zullen wij jou helpen!

De voordelen van een stage via ons.

Het vinden van een geschikte stageplek kan voor veel toekomstige rijinstructeurs een uitdaging zijn, maar wij hebben de oplossing. Dankzij onze samenwerkingen met rijscholen door het hele land, kun je snel en onder begeleiding van ervaren rijinstructeurs je stage succesvol doorlopen. Bovendien bieden onze rijscholen een baangarantie van minimaal 1 jaar aan voor iedereen die stage wil lopen.

  • Stageplekken beschikbaar door heel Nederland
  • Stage uren snel kunnen afronden

  • Begeleiding van ervaren rijinstructeur

  • Baangarantie na je stage