Over ons

Ontdek onze jarenlange ervaring en passie voor het opleiden van hooggekwalificeerde rijinstructeurs.

Waarom kiezen voor ons?

Wij zijn de beste keuze voor jouw rijinstructeursopleiding vanwege onze uitgebreide ervaring, expertise en succesvolle staat van dienst in de branche. Met meer dan 35 jaar ervaring en deskundige docenten kunnen wij onze studenten een opleiding van de hoogste kwaliteit bieden, resulterend in een hoog slagingspercentage. Bovendien hebben onze studenten toegang tot ons uitgebreide netwerk van rijscholen en stageplaatsen, wat leidt tot werkgelegenheidskansen en carrière groei. Onze innovatieve lesmethoden zijn gebaseerd op modern onderwijs, waardoor wij onze studenten optimaal kunnen voorbereiden op hun toekomstige carrière als rijinstructeur. Kies voor ons en investeer in jouw toekomst als succesvolle en professionele rijinstructeur.

  • 35+ jaar ervaring als opleider

  • Unieke lesmethode & gespecialiseerde docenten

  • Hoge slagingspercentages

  • Brede netwerk in stageplaatsen landelijk

  • Flexibele studiedagen
Our Mission

Onze Missie

Het opleiden van de beste rijinstructeurs van Nederland.

Onze missie bij de opleiding tot rijinstructeur is het opleiden van studenten tot kwalitatief hoogwaardige en professionele rijinstructeurs die hun vak met passie en expertise uitoefenen. Wij streven ernaar om onze studenten de best mogelijke voorbereiding te bieden op hun carrière als rijinstructeur, door middel van een persoonlijke en innovatieve benadering. Bovendien hechten wij grote waarde aan transparantie, integriteit en duurzaamheid binnen onze opleiding. Op deze manier willen wij bijdragen aan een veiligere en duurzamere verkeerssituatie in Nederland.

Onze waarden.

Onze waarden vormen de leidraad voor een succesvolle rijinstructeursopleiding waarin we streven naar uitmuntendheid en betrouwbaarheid.

Kwaliteitsgericht

Hoogwaardige dienstverlening

Passie

Passie in het opleiden

Betrouwbaarheid

Onze beoordelingen

Innovatie

Vooruitstrevend

About Us

Vacatures

Wil je deel uitmaken van ons team?

Sluit je aan bij ons succesvolle en dynamische team!

Vrijblijvende Kennismaking.

Maak nu een afspraak voor een intake en ontdek wat onze opleiding voor jou kan betekenen.