Rijinstructeur Opleiding Amsterdam2023-07-23T13:24:06+00:00

Rijinstructeur opleiding Amsterdam

 • Flexibele studiedagen
 • Klasikaal, Blended of E-Learning

 • Betaling in termijnen mogelijk

 • Diploma binnen 4 maanden

 • Gratis opleiding indien niet behaald!

Vrijblijvende Kennismaking

Leer ons kennen en ontdek jouw mogelijkheden

Opleiding Rijinstructeur

Onze opleiding tot rijinstructeur in Amsterdam.

Opleiding tot Rijinstructeur in 4 maanden!

Lesgeven aan jonge mensen en het hebben van veel vrijheid in je werk? Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismakingsgesprek in en ontdek de mogelijkheden. Maak van je passie je carrière en word rijinstructeur. Verdien meer dan €6000,- per maand als zelfstandige!

opleiding rijinstructeur

Unieke lesmethode

Bij ons vind je een opleiding tot rijinstructeur met een unieke lesmethode. Dankzij deze unieke lesmethode staan wij al jarenlang aan de top van de rijinstructeur opleidingsinstituten. Hierdoor kunnen wij als rijinstructeur opleiding Amsterdam kwaliteit en succes garanderen.

Gratis heropleiding

Mocht je de opleiding hebben gevolgd maar het net niet hebben gehaald, bieden we jou een gratis heropleiding aan. Wij geloven in jouw potentieel en zullen je bij elke stap ondersteunen. Word een zelfverzekerde en succesvolle rijinstructeur. Schrijf je vandaag nog in en profiteer van onze unieke lesmethode in combinatie met een gratis heropleiding.

rijinstructeur opleiding

Vrijblijvende Kennismaking.

Maak nu een afspraak voor een intake en ontdek wat onze opleiding voor jou kan betekenen.

Herken jij jezelf in onze studenten?

Ondernemer

opleiding rijinstructeur

“ik ben 20 jaar oud en ik wil mijn eigen rijschool starten. Ik ben gepassioneerd door autorijden en wil mijn klanten de best mogelijke rijervaring bieden via mijn eigen rijschool.”

Ahmed, 20 jaar oud

Carrière Switch

“Ik ben Peter, 33 jaar oud en op zoek naar een carrière verandering als ICT-docent. Ik ben gepassioneerd in het lesgeven en leerlingen vaardigheden willen leren.”

Peter, 33 jaar oud

Herintreder

“Ik ben Linda, 41 jaar oud en heb de afgelopen periode niet gewerkt. Dankzij de mogelijkheid om in 4 maanden opgeleid te worden, kijk ik uit naar het worden van een rijinstructeur.

Linda, 41 jaar oud

Ervaring en expertise in het opleiden van rijinstructeurs.

Maak gebruik van de kennis en ervaring van onze vakdocenten en bereid je voor op een succesvolle carrière als rijinstructeur.

1800+

Instructeurs opgeleid

35+

Jaar ervaring

9

Vakdocenten

7

Verschillende leslocaties

rijinstructeur opleiding

Vraag een gratis studiegids aan

Ontvang onze uitgebreide studiegids en ontdek alles wat je moet weten over onze opleiding rijinstructeur.

Veelgestelde vragen

Hieronder zijn enkele veelgestelde vragen weergeven.

Wat is de duur van de stageperiode tijdens de rijinstructeur opleiding?2023-06-26T16:10:59+00:00

Tijdens fase 3 van rijinstructeur opleiding is er een verplichte stageperiode van 40 uur. Deze stage bestaat uit de volgende onderdelen:

– Minimaal 4 uur observeren en meekijken
– 35 uur zelfstandig lesgeven (schakel of automaat lesauto)

Wat zijn de voorwaarden om deel te nemen aan de rijinstructeur opleiding?2023-06-26T16:05:54+00:00

Voor de rijinstructeur opleiding zijn er in principe geen specifieke vereisten met betrekking tot vooropleiding. Indien je geen diploma’s hebt, is er de mogelijkheid om een toelatingstoets af te leggen. Wel is het verplicht om in het bezit te zijn van een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Lees meer over de eisen om deel te nemen aan de opleiding op onze pagina opleiding rijinstructeur eisen.

Kan ik een dag meelopen als rijinstructeur?2023-06-26T16:01:51+00:00

Ja, wij organiseren meerdere keren per jaar een meeloopdag in samenwerking met rijscholen. Tijdens deze dag krijgen jullie de kans om al jullie vragen aan ons en andere rijscholen te stellen.

Hoelang duurt de rijinstructeur opleiding?2023-04-12T13:50:16+00:00

Onze rijinstructeur opleiding duurt normaal gesproken 4 maanden. Dit traject stelt je in staat om binnen 4 maanden je droombaan als rijinstructeur te vervullen. Tijdens de opleiding doorloop je alle benodigde stof in hetzelfde tempo als bij een langere opleidingsduur. Als je meer tijd nodig hebt dan 4 maanden, bieden wij je de mogelijkheid om extra tijd te nemen om te leren voor de instructeurs opleiding.

Wat kost opleiding rijinstructeur?2023-04-12T13:39:12+00:00

Onze opleidingen variëren in prijs en beginnen vanaf 2499,-, afhankelijk van de specifieke opleiding die je wilt volgen. We bieden verschillende opties aan, waaronder online, blended en klassikale opleidingen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

Wat verdient een rijinstructeur?2023-04-12T13:36:30+00:00
Een rijinstructeur verdient tussen de 5000 en 10000 per maand: een rijles kost gemiddeld 55 per uur. Als je 5 dagen per week, 8 uur per dag rijles geeft resulteert dit dus in een bedrag van 55 x 40 x 5= 2200 per week; Per maand komt dit uit op een bedrag van 8800. hiervan zal rond de 1000 per maand aan kosten gaan en 1527 naar de belasting.
Dit resulteert in een winst van 6273. Als je bereid bent ook 1 dag per week in het weekend te werken zal dit hoger uitkomen.

Rijinstructeur Opleiding kosten

Bekijk hieronder de kosten voor onze lesmethoden, zodat je kunt kiezen welke het beste bij je past.

E-learning

1850,-

 • 4-6 Maanden
 • Online Les
 • Studiemateriaal & Oefenexams
 • Gratis Heropleiding
 • Stage bemiddeling

 • 100% Baangarantie
 • Stagebank

Klassikaal

2245,-

Meest populair

 • 4 Maanden
 • Weekend, avond- of dagopleiding

 • Studiemateriaal & Oefenexams
 • Gratis Heropleiding
 • Stage bemiddeling

 • 100% Baangarantie
 • Stagebank

Blended (combinatie)

2245,-

 • 4-6 Maanden
 • Online- & Klassikaalles

 • Studiemateriaal & Oefenexams
 • Gratis Heropleiding
 • Stage bemiddeling

 • 100% Baangarantie
 • Stagebank

Opleiding rijinstructeur Amsterdam

Ontdek jouw droomcarrière als rijinstructeur met onze opleiding op locatie in Amsterdam. Binnen slechts 4 maanden tijd leiden wij jou op tot een professionele rijinstructeur, zelfs zonder voorkennis of ervaring. Onze unieke lesmethode, begeleid door ervaren vakdocenten, stelt jou in staat om alle benodigde vaardigheden te ontwikkelen, waaronder verkeersinzicht, leerlingbegeleiding en essentiële rijtechnieken. Na afronding van deze intensieve opleiding ben je volledig uitgerust om zelfstandig aan de slag te gaan als rijinstructeur. Grijp deze kans en start jouw nieuwe carrière bij ons!

Rijinstructeur opleiding Amsterdam

Bij onze rijinstructeur opleiding in Amsterdam ben je verzekerd van een professionele en kwalitatieve opleiding. Met ervaren docenten en een unieke lesmethode helpen we je om alle benodigde vaardigheden te ontwikkelen. Individuele aandacht voor onze leerlingen staat bij ons centraal. Word een zelfverzekerde en succesvolle rijinstructeur en start je nieuwe carrière bij ons!

opleiding rijinstructeur
 • Termijn betalingen mogelijk

 • 100% Baangarantie/begeleiding voor ondernemers

 • STAP-subsidie (€1000,-) mogelijk

 • Gratis heropleiding indien vertraagd

opleiding rijinstructeur
 • Begeleiding op maat
 • Hoogste slaging van de regio!

 • Weekend, avond- en dagopleiding mogelijk

 • Stageplek mogelijkheden!

Rijinstructeur worden in Amsterdam

Droom je ervan om rijinstructeur te worden in Amsterdam? Bij ons is deze droom binnen handbereik, en dat al in slechts 4 maanden! Al jarenlang zetten we ons in voor kwaliteit, wat resulteert in een hoog slagingspercentage onder onze toekomstige rijinstructeurs. Het mooiste is: onze opleiding is betaalbaar en toegankelijk. Als je op zoek bent naar een betrouwbare opleider voor de opleiding tot rijinstructeur in Amsterdam, ben je bij ons aan het juiste adres. Meld je vandaag nog aan voor een gratis kennismakingsgesprek en ontdek de mogelijkheden!

Persoonlijke aandacht

Bij Opleiding Rijinstructeur in Amsterdam bieden wij een flexibele opleiding die volledig is afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en planning. Onze opleiding is zowel geschikt voor klassikale lessen als online lessen, en je kunt op elk moment beginnen. Daarnaast profiteer je van ons uitgebreide netwerk van stages en baanmogelijkheden, waardoor je een vliegende start kunt maken als rijinstructeur. Help mensen veilig de weg op te gaan en kies voor de hoogwaardige rijinstructeur opleiding van Opleiding Rijinstructeur. Zet vandaag de eerste stap naar een boeiende en uitdagende carrière in de rijschoolbranche.

Ga naar de bovenkant