Rijinstructeur Opleiding Den Bosch2023-10-02T16:06:57+00:00

Rijinstructeur opleiding Den Bosch

 • Flexibele studiedagen
 • Klasikaal, Blended of E-Learning

 • Betaling in termijnen mogelijk

 • Diploma binnen 4 maanden

 • Gratis opleiding indien niet behaald!

Vrijblijvende Kennismaking

Leer ons kennen en ontdek jouw mogelijkheden

Opleiding Rijinstructeur

Onze opleiding tot rijinstructeur in Den Bosch.

Opleiding tot Rijinstructeur in 4 maanden!

Lesgeven aan jonge mensen en het hebben van veel vrijheid in je werk? Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismakingsgesprek in en ontdek de mogelijkheden. Maak van je passie je carrière en word rijinstructeur. Verdien meer dan €6000,- per maand als zelfstandige!

opleiding rijinstructeur

Unieke lesmethode

Wat maakt ons anders? Al jarenlang begeleiden wij aspirant-rijinstructeurs succesvol naar de WRM-pas, waardoor wij een gevestigde naam hebben in de rijschoolbranche. Bij ons ben je geen nummer; wij zien en begeleiden je als individu. In ons team vind je geen gewone docenten, maar mentoren die met oprechte passie jouw groei ondersteunen. Hier leer je niet alleen autorijden, maar ontwikkel je ook de kunst van empathisch en doelgericht lesgeven. Onze jarenlange ervaring, deskundige mentoren, en gratis her opleidingen maken ons echt uniek in deze branche.

Gratis heropleiding

Wij bieden alle kandidaten die de rijinstructeur opleiding bij ons volgen een GRATIS heropleiding aan. Wij geloven in onze unieke lesmethode en in iedere kandidaat met zijn of haar potentieel. Wij zullen je bij elke stap ondersteunen. Ben je vertraagd door privéomstandigheden (kinderen, een fulltime baan)? Geen probleem. Bij ons kun je een gratis heropleiding tot auto rijinstructeur volgen! Word een zelfverzekerde en succesvolle rijinstructeur. Schrijf je vandaag nog in en profiteer van onze unieke lesmethode in combinatie met een gratis heropleiding.

rijinstructeur opleiding

Vrijblijvende Kennismaking.

Maak nu een afspraak voor een intake en ontdek wat onze opleiding voor jou kan betekenen.

Herken jij jezelf in onze studenten?

Ondernemer

opleiding rijinstructeur

“ik ben 20 jaar oud en ik wil mijn eigen rijschool starten. Ik ben gepassioneerd door autorijden en wil mijn klanten de best mogelijke rijervaring bieden via mijn eigen rijschool.”

Ahmed, 20 jaar oud

Carrière Switch

“Ik ben Peter, 33 jaar oud en op zoek naar een carrière verandering als ICT-docent. Ik ben gepassioneerd in het lesgeven en leerlingen vaardigheden willen leren.”

Peter, 33 jaar oud

Herintreder

“Ik ben Linda, 41 jaar oud en heb de afgelopen periode niet gewerkt. Dankzij de mogelijkheid om in 4 maanden opgeleid te worden, kijk ik uit naar het worden van een rijinstructeur.

Linda, 41 jaar oud

Ervaring en expertise in het opleiden van rijinstructeurs.

Maak gebruik van de kennis en ervaring van onze vakdocenten en bereid je voor op een succesvolle carrière als rijinstructeur.

1800+

Instructeurs opgeleid

35+

Jaar ervaring

9

Vakdocenten

7

Verschillende leslocaties

rijinstructeur opleiding

Vraag een gratis studiegids aan

Ontvang onze uitgebreide studiegids en ontdek alles wat je moet weten over onze opleiding rijinstructeur.

Veelgestelde vragen

Hieronder zijn enkele veelgestelde vragen weergeven.

Wat is de duur van de stageperiode tijdens de rijinstructeur opleiding?2023-06-26T16:10:59+00:00

Tijdens fase 3 van rijinstructeur opleiding is er een verplichte stageperiode van 40 uur. Deze stage bestaat uit de volgende onderdelen:

– Minimaal 4 uur observeren en meekijken
– 35 uur zelfstandig lesgeven (schakel of automaat lesauto)

Wat zijn de voorwaarden om deel te nemen aan de rijinstructeur opleiding?2023-06-26T16:05:54+00:00

Voor de rijinstructeur opleiding zijn er in principe geen specifieke vereisten met betrekking tot vooropleiding. Indien je geen diploma’s hebt, is er de mogelijkheid om een toelatingstoets af te leggen. Wel is het verplicht om in het bezit te zijn van een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Lees meer over de eisen om deel te nemen aan de opleiding op onze pagina opleiding rijinstructeur eisen.

Kan ik een dag meelopen als rijinstructeur?2023-06-26T16:01:51+00:00

Ja, wij organiseren meerdere keren per jaar een meeloopdag in samenwerking met rijscholen. Tijdens deze dag krijgen jullie de kans om al jullie vragen aan ons en andere rijscholen te stellen.

Hoelang duurt de rijinstructeur opleiding?2023-04-12T13:50:16+00:00

Onze rijinstructeur opleiding duurt normaal gesproken 4 maanden. Dit traject stelt je in staat om binnen 4 maanden je droombaan als rijinstructeur te vervullen. Tijdens de opleiding doorloop je alle benodigde stof in hetzelfde tempo als bij een langere opleidingsduur. Als je meer tijd nodig hebt dan 4 maanden, bieden wij je de mogelijkheid om extra tijd te nemen om te leren voor de instructeurs opleiding.

Wat kost opleiding rijinstructeur?2023-04-12T13:39:12+00:00

Onze opleidingen variëren in prijs en beginnen vanaf 2499,-, afhankelijk van de specifieke opleiding die je wilt volgen. We bieden verschillende opties aan, waaronder online, blended en klassikale opleidingen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

Wat verdient een rijinstructeur?2023-04-12T13:36:30+00:00
Een rijinstructeur verdient tussen de 5000 en 10000 per maand: een rijles kost gemiddeld 55 per uur. Als je 5 dagen per week, 8 uur per dag rijles geeft resulteert dit dus in een bedrag van 55 x 40 x 5= 2200 per week; Per maand komt dit uit op een bedrag van 8800. hiervan zal rond de 1000 per maand aan kosten gaan en 1527 naar de belasting.
Dit resulteert in een winst van 6273. Als je bereid bent ook 1 dag per week in het weekend te werken zal dit hoger uitkomen.

Rijinstructeur Opleiding kosten

Bekijk hieronder de kosten voor onze lesmethoden, zodat je kunt kiezen welke het beste bij je past.

E-learning

1850,-

 • 4-6 Maanden
 • Online Les
 • Studiemateriaal & Oefenexams
 • Gratis Heropleiding
 • Stage bemiddeling

 • 100% Baangarantie
 • Stagebank

Klassikaal

2245,-

Meest populair

 • 4 Maanden
 • Weekend, avond- of dagopleiding

 • Studiemateriaal & Oefenexams
 • Gratis Heropleiding
 • Stage bemiddeling

 • 100% Baangarantie
 • Stagebank

Blended (combinatie)

2245,-

 • 4-6 Maanden
 • Online- & Klassikaalles

 • Studiemateriaal & Oefenexams
 • Gratis Heropleiding
 • Stage bemiddeling

 • 100% Baangarantie
 • Stagebank

Opleiding rijinstructeur Den Bosch

Ontdek jouw droomcarrière als rijinstructeur met onze opleiding op locatie nabij Den Bosch. Wij toveren jou in slechts 4 maanden tijd om tot tot een professionele rijinstructeur, zelfs zonder voorkennis of ervaring. Je kunt jezelf al vanaf 18 jaar en zelfs zonder vmbo diploma aanmelden. Wij begeleiden jou door alle 3 de fases heen, zodat jij binnen 4 maanden rijinstructeur in Den Bosch kunt worden! Tijdens de opleiding krijg jij de kans om stage te lopen bij een goede rijschool in Den Bosch en naar afronding van de opleiding helpen wij jou eventueel aan een baan. Grijp deze kans en start jouw nieuwe carrière bij ons!

Rijinstructeur opleiding Den Bosch

Droom je ervan om rijinstructeur te worden in Den Bosch? Bij opleidingrijinstructeur.nl is deze droom binnen handbereik, en dat al in slechts 4 maanden! Wij zetten ons al jarenlang in voor kwaliteit, wat resulteert in een hoog slagingspercentage onder onze toekomstige rijinstructeurs. Wij begeleiden jou niet alleen theoretische, maar leren jou ook het vak van ondernemen! Bij ons ben jij een student voor het leven en kun jij altijd bij ons terecht voor al je vragen. Het mooiste is: onze opleiding is betaalbaar en toegankelijk voor iedereen. Als je op zoek bent naar een betrouwbare opleider voor de opleiding tot rijinstructeur in Den Bosch, ben je bij ons aan het juiste adres. Meld je vandaag nog aan voor een gratis kennismakingsgesprek en ontdek de mogelijkheden!

opleiding rijinstructeur
 • Termijn betalingen mogelijk

 • 100% Baangarantie/begeleiding voor ondernemers

 • STAP-subsidie (€1000,-) mogelijk

 • Gratis heropleiding indien vertraagd

opleiding rijinstructeur
 • Begeleiding op maat
 • Hoogste slaging van de regio!

 • Weekend, avond- en dagopleiding mogelijk

 • Stageplek mogelijkheden!

Rijinstructeur worden in Den Bosch

Bij onze rijinstructeur opleiding in Den Bosch garanderen we een professionele en hoogwaardige training. Met ervaren instructeurs en een onderscheidende lesmethode streven we ernaar om al je benodigde vaardigheden te ontwikkelen. We leggen de nadruk op individuele aandacht voor elke leerling. Word zelfverzekerd en succesvol als rijinstructeur. Begin jouw nieuwe carrière bij ons!

Persoonlijke aandacht

Wij bieden de rijinstructeur opleiding in Den Bosch aan, die volledig is afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en planning. Je kunt een opleiding doordeweeks, ’s avonds en in het weekend bij ons volgen. Dit is zowel geschikt voor klassikale lessen als online lessen, en je kunt elke maand beginnen aan jouw carrière als rijinstructeur! Onze docenten begeleiden jou klassikaal naar jouw WRM-pas. Mocht je extra hulp nodig hebben, dan kun je bij ons ook extra 1-op-1 lessen volgen. Opleidingrijinstructeur.nl gaat verder dan andere opleidingsinstituten. Meld je vandaag aan en profiteer van onze tijdelijke gratis heropleiding.

Ga naar de bovenkant