Rijinstructeur opleiding Utrecht2023-06-28T14:59:43+00:00

Rijinstructeur opleiding Utrecht

 • Flexibele studiedagen
 • Klasikaal, Blended of E-Learning

 • Betaling in termijnen mogelijk

 • Diploma binnen 4 maanden

 • Gratis opleiding indien niet behaald!

Vrijblijvende Kennismaking

Leer ons kennen en ontdek jouw mogelijkheden

Opleiding Rijinstructeur

Onze opleiding tot rijinstructeur.

Opleiding tot Rijinstructeur in 4 maanden!

Lesgeven aan jonge mensen en het hebben van veel vrijheid in je werk? Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismakingsgesprek in en ontdek de mogelijkheden. Maak van je passie je carrière en word rijinstructeur. Verdien meer dan €6000,- per maand als zelfstandige!

opleiding rijinstructeur

Unieke lesmethode

Dankzij onze jarenlange ervaring in de rijinstructeur opleiding branche, hanteren we een unieke lesmethode die zich heeft bewezen. We zijn gespecialiseerd in examengerichte lessen die jou gericht voorbereiden op het examen. Bij ons staat het behalen van resultaat centraal en streven we naar klanttevredenheid. Door onze persoonlijke aanpak en praktijkgerichte benadering zorgen we ervoor dat je vol vertrouwen het examen kunt afleggen. Je kunt rekenen op een optimale voorbereiding die jou alle benodigde vaardigheden en kennis geeft.!

Gratis heropleiding

Met onze jarenlange ervaring hebben we een makkelijke lesmethode ontwikkeld die ervoor zorgt dat onze leerlingen succesvol slagen. We begrijpen echter dat je soms te maken kunt krijgen met tijdsbeperkingen of persoonlijke uitdagingen. Daarom bieden wij als extra service een gratis her opleiding aan voor alle leerlingen die zich aanmelden voor de rijinstructeur opleiding in Utrecht. Meld je vandaag nog aan en profiteer van deze waardevolle mogelijkheid om je opleiding vol vertrouwen af te ronden.

rijinstructeur opleiding

Vrijblijvende Kennismaking.

Maak nu een afspraak voor een intake en ontdek wat onze opleiding voor jou kan betekenen.

Herken jij jezelf in onze studenten?

Ondernemer

opleiding rijinstructeur

“ik ben 20 jaar oud en ik wil mijn eigen rijschool starten. Ik ben gepassioneerd door autorijden en wil mijn klanten de best mogelijke rijervaring bieden via mijn eigen rijschool.”

Ahmed, 20 jaar oud

Carrière Switch

“Ik ben Peter, 33 jaar oud en op zoek naar een carrière verandering als ICT-docent. Ik ben gepassioneerd in het lesgeven en leerlingen vaardigheden willen leren.”

Peter, 33 jaar oud

Herintreder

“Ik ben Linda, 41 jaar oud en heb de afgelopen periode niet gewerkt. Dankzij de mogelijkheid om in 4 maanden opgeleid te worden, kijk ik uit naar het worden van een rijinstructeur.

Linda, 41 jaar oud

Ervaring en expertise in het opleiden van rijinstructeurs.

Maak gebruik van de kennis en ervaring van onze vakdocenten en bereid je voor op een succesvolle carrière als rijinstructeur.

1800+

Instructeurs opgeleid

35+

Jaar ervaring

9

Vakdocenten

7

Verschillende leslocaties

rijinstructeur opleiding

Vraag een gratis studiegids aan

Ontvang onze uitgebreide studiegids en ontdek alles wat je moet weten over onze opleiding rijinstructeur.

Veelgestelde vragen

Hieronder zijn enkele veelgestelde vragen weergeven.

Wat is de duur van de stageperiode tijdens de rijinstructeur opleiding?2023-06-26T16:10:59+00:00

Tijdens fase 3 van rijinstructeur opleiding is er een verplichte stageperiode van 40 uur. Deze stage bestaat uit de volgende onderdelen:

– Minimaal 4 uur observeren en meekijken
– 35 uur zelfstandig lesgeven (schakel of automaat lesauto)

Wat zijn de voorwaarden om deel te nemen aan de rijinstructeur opleiding?2023-06-26T16:05:54+00:00

Voor de rijinstructeur opleiding zijn er in principe geen specifieke vereisten met betrekking tot vooropleiding. Indien je geen diploma’s hebt, is er de mogelijkheid om een toelatingstoets af te leggen. Wel is het verplicht om in het bezit te zijn van een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Lees meer over de eisen om deel te nemen aan de opleiding op onze pagina opleiding rijinstructeur eisen.

Kan ik een dag meelopen als rijinstructeur?2023-06-26T16:01:51+00:00

Ja, wij organiseren meerdere keren per jaar een meeloopdag in samenwerking met rijscholen. Tijdens deze dag krijgen jullie de kans om al jullie vragen aan ons en andere rijscholen te stellen.

Hoelang duurt de rijinstructeur opleiding?2023-04-12T13:50:16+00:00

Onze rijinstructeur opleiding duurt normaal gesproken 4 maanden. Dit traject stelt je in staat om binnen 4 maanden je droombaan als rijinstructeur te vervullen. Tijdens de opleiding doorloop je alle benodigde stof in hetzelfde tempo als bij een langere opleidingsduur. Als je meer tijd nodig hebt dan 4 maanden, bieden wij je de mogelijkheid om extra tijd te nemen om te leren voor de instructeurs opleiding.

Wat kost opleiding rijinstructeur?2023-04-12T13:39:12+00:00

Onze opleidingen variëren in prijs en beginnen vanaf 2499,-, afhankelijk van de specifieke opleiding die je wilt volgen. We bieden verschillende opties aan, waaronder online, blended en klassikale opleidingen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

Wat verdient een rijinstructeur?2023-04-12T13:36:30+00:00
Een rijinstructeur verdient tussen de 5000 en 10000 per maand: een rijles kost gemiddeld 55 per uur. Als je 5 dagen per week, 8 uur per dag rijles geeft resulteert dit dus in een bedrag van 55 x 40 x 5= 2200 per week; Per maand komt dit uit op een bedrag van 8800. hiervan zal rond de 1000 per maand aan kosten gaan en 1527 naar de belasting.
Dit resulteert in een winst van 6273. Als je bereid bent ook 1 dag per week in het weekend te werken zal dit hoger uitkomen.

Rijinstructeur Opleiding kosten

Bekijk hieronder de kosten voor onze lesmethoden, zodat je kunt kiezen welke het beste bij je past.

E-learning

1850,-

 • 4-6 Maanden
 • Online Les
 • Studiemateriaal & Oefenexams
 • Gratis Heropleiding
 • Stage bemiddeling

 • 100% Baangarantie
 • Stagebank

Klassikaal

2245,-

Meest populair

 • 4 Maanden
 • Weekend, avond- of dagopleiding

 • Studiemateriaal & Oefenexams
 • Gratis Heropleiding
 • Stage bemiddeling

 • 100% Baangarantie
 • Stagebank

Blended (combinatie)

2245,-

 • 4-6 Maanden
 • Online- & Klassikaalles

 • Studiemateriaal & Oefenexams
 • Gratis Heropleiding
 • Stage bemiddeling

 • 100% Baangarantie
 • Stagebank

Opleiding rijinstructeur Utrecht

Droom je ervan om rijinstructeur te worden in Utrecht? Kies dan voor onze rijinstructeur opleiding in Utrecht en maak je droom werkelijkheid! Ons toegewijde team van ervaren professionals staat voor je klaar om je te begeleiden op jouw weg naar succes. Wacht niet langer en meld je vandaag nog aan, zodat je de eerste stap kunt zetten richting een opwindende carrière als rijinstructeur in Utrecht. Bereid je voor op een avontuurlijke reis op de weg en behaal binnen 4 maanden je WRM pas als rijinstructeur!

Rijinstructeur opleiding Utrecht

Je hoeft nooit ver te reizen voor je rijinstructeur opleiding, want wij zijn gevestigd nabij Utrecht. Ons team van ervaren docenten staat klaar om je op te leiden tot een bekwame rijinstructeur in Utrecht. Met onze jarenlange ervaring bieden we kwalitatief hoge lessen voor een lage prijs aan, waardoor ons klanttevredenheid voor onze rijinstructeur opleiding hoog is. Dankzij onze samenwerkingen met diverse rijscholen in Utrecht kunnen we je tijdens je opleiding een baangarantie en stageplaatsen aanbieden. Profiteer van onze lopende actie en meld aan, zodat ook jij je carrière als rijinstructeur in Utrecht vandaag nog kunt starten!

opleiding rijinstructeur
 • Termijn betalingen mogelijk

 • 100% Baangarantie/begeleiding voor ondernemers

 • STAP-subsidie (€1000,-) mogelijk

 • Gratis heropleiding indien vertraagd

opleiding rijinstructeur
 • Begeleiding op maat
 • Hoogste slaging van de regio!

 • Weekend, avond- en dagopleiding mogelijk

 • Stageplek mogelijkheden!

Rijinstructeur worden in Utrecht

Met meer dan 367.000 inwoners is Utrecht de snelst groeiende stad van Nederland, en het biedt tal van mogelijkheden om je eigen rijschool te starten. Als je de ambitie hebt om rijinstructeur te worden en op zoek bent naar een rijinstructeur opleiding in Utrecht met een hoog slagingspercentage, dan hoef je niet verder te zoeken! Bij ons ben je aan het juiste adres. We hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van kandidaten naar het behalen van hun WRM-pas in deze regio. Nadat je je rijinstructeur opleiding hebt afgerond, bieden we ondersteuning bij ondernemerschap. We begeleiden je op het gebied van facturatie, planning, het leasen van lesauto’s en rijschoolmarketing. Bij ons ben je niet alleen een student tijdens je opleiding, maar een student voor het leven!

Persoonlijke aandacht

Bij onze rijinstructeur opleiding in Utrecht staat persoonlijke aandacht centraal. We begrijpen dat elke leerling uniek is, met verschillende leerstijlen, doelen en uitdagingen. Daarom staan onze ervaren docenten altijd paraat om je individueel te begeleiden en te ondersteunen, ongeacht je leeftijd of leervermogen. Ze nemen de tijd om je echt te leren kennen, naar je wensen te luisteren en de lesinhoud en -benadering af te stemmen op jouw specifieke behoeften. Tijdens de opleiding zijn ze er altijd om al je vragen te beantwoorden, twijfels weg te nemen en extra ondersteuning te bieden waar nodig. Met deze persoonlijke benadering streven we ernaar om jouw leerproces te optimaliseren, zodat je alle vereiste vaardigheden en kennis kunt verwerven om een succesvolle rijinstructeur te worden.

Ga naar de bovenkant