Rijinstructeur Opleiding Leiden2023-10-02T15:55:16+00:00

Rijinstructeur opleiding Leiden

 • Flexibele studiedagen
 • Klasikaal, Blended of E-Learning

 • Betaling in termijnen mogelijk

 • Diploma binnen 4 maanden

 • Gratis opleiding indien niet behaald!

Vrijblijvende Kennismaking

Leer ons kennen en ontdek jouw mogelijkheden

Opleiding Rijinstructeur

Onze opleiding tot rijinstructeur in Leiden.

Opleiding tot Rijinstructeur in 4 maanden!

Lesgeven aan jonge mensen en het hebben van veel vrijheid in je werk? Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismakingsgesprek in en ontdek de mogelijkheden. Maak van je passie je carrière en word rijinstructeur. Verdien meer dan €6000,- per maand als zelfstandige!

opleiding rijinstructeur

Unieke lesmethode

Met onze jarenlange ervaring hebben wij een unieke lesmethode ontwikkeld, waardoor wij een landelijk hoog slagingspercentage hebben voor de opleiding tot rijinstructeur. Bij ons ben je een leerling voor het leven. Wij begeleiden je niet alleen in theorie en praktijk, maar leren je ook ondernemen en waarde creëren in de rijschoolbranche. Onze leerlingen profiteren van onze deals met betrekking tot lesauto’s, marketingbedrijven, boekhouders en deurwaarders. Profiteer ook van onze gratis heropleiding en schrijf je nu in voor onze opleiding tot rijinstructeur in Leiden.

Gratis her opleiding Rijinstructeur

Wij bieden een gratis heropleiding aan voor iedereen die de opleiding heeft gevolgd maar het net niet heeft gehaald. Wij geloven in het potentieel van iedereen en begeleiden je bij elke stap naar het behalen van je WRM-pas. Profiteer van onze actie en schrijf je vandaag nog in, zodat ook jij rijinstructeur kunt worden in Leiden! Ontdek de kracht van onze persoonlijke aanpak en professionele ondersteuning, waarmee wij jouw succes als bekwame rijinstructeur nastreven.

rijinstructeur opleiding

Vrijblijvende Kennismaking.

Maak nu een afspraak voor een intake en ontdek wat onze opleiding voor jou kan betekenen.

Herken jij jezelf in onze studenten?

Ondernemer

opleiding rijinstructeur

“ik ben 20 jaar oud en ik wil mijn eigen rijschool starten. Ik ben gepassioneerd door autorijden en wil mijn klanten de best mogelijke rijervaring bieden via mijn eigen rijschool.”

Ahmed, 20 jaar oud

Carrière Switch

“Ik ben Peter, 33 jaar oud en op zoek naar een carrière verandering als ICT-docent. Ik ben gepassioneerd in het lesgeven en leerlingen vaardigheden willen leren.”

Peter, 33 jaar oud

Herintreder

“Ik ben Linda, 41 jaar oud en heb de afgelopen periode niet gewerkt. Dankzij de mogelijkheid om in 4 maanden opgeleid te worden, kijk ik uit naar het worden van een rijinstructeur.

Linda, 41 jaar oud

Ervaring en expertise in het opleiden van rijinstructeurs.

Maak gebruik van de kennis en ervaring van onze vakdocenten en bereid je voor op een succesvolle carrière als rijinstructeur.

1800+

Instructeurs opgeleid

35+

Jaar ervaring

9

Vakdocenten

7

Verschillende leslocaties

rijinstructeur opleiding

Vraag een gratis studiegids aan

Ontvang onze uitgebreide studiegids en ontdek alles wat je moet weten over onze opleiding rijinstructeur.

Veelgestelde vragen

Hieronder zijn enkele veelgestelde vragen weergeven.

Wat is de duur van de stageperiode tijdens de rijinstructeur opleiding?2023-06-26T16:10:59+00:00

Tijdens fase 3 van rijinstructeur opleiding is er een verplichte stageperiode van 40 uur. Deze stage bestaat uit de volgende onderdelen:

– Minimaal 4 uur observeren en meekijken
– 35 uur zelfstandig lesgeven (schakel of automaat lesauto)

Wat zijn de voorwaarden om deel te nemen aan de rijinstructeur opleiding?2023-06-26T16:05:54+00:00

Voor de rijinstructeur opleiding zijn er in principe geen specifieke vereisten met betrekking tot vooropleiding. Indien je geen diploma’s hebt, is er de mogelijkheid om een toelatingstoets af te leggen. Wel is het verplicht om in het bezit te zijn van een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Lees meer over de eisen om deel te nemen aan de opleiding op onze pagina opleiding rijinstructeur eisen.

Kan ik een dag meelopen als rijinstructeur?2023-06-26T16:01:51+00:00

Ja, wij organiseren meerdere keren per jaar een meeloopdag in samenwerking met rijscholen. Tijdens deze dag krijgen jullie de kans om al jullie vragen aan ons en andere rijscholen te stellen.

Hoelang duurt de rijinstructeur opleiding?2023-04-12T13:50:16+00:00

Onze rijinstructeur opleiding duurt normaal gesproken 4 maanden. Dit traject stelt je in staat om binnen 4 maanden je droombaan als rijinstructeur te vervullen. Tijdens de opleiding doorloop je alle benodigde stof in hetzelfde tempo als bij een langere opleidingsduur. Als je meer tijd nodig hebt dan 4 maanden, bieden wij je de mogelijkheid om extra tijd te nemen om te leren voor de instructeurs opleiding.

Wat kost opleiding rijinstructeur?2023-04-12T13:39:12+00:00

Onze opleidingen variëren in prijs en beginnen vanaf 2499,-, afhankelijk van de specifieke opleiding die je wilt volgen. We bieden verschillende opties aan, waaronder online, blended en klassikale opleidingen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

Wat verdient een rijinstructeur?2023-04-12T13:36:30+00:00
Een rijinstructeur verdient tussen de 5000 en 10000 per maand: een rijles kost gemiddeld 55 per uur. Als je 5 dagen per week, 8 uur per dag rijles geeft resulteert dit dus in een bedrag van 55 x 40 x 5= 2200 per week; Per maand komt dit uit op een bedrag van 8800. hiervan zal rond de 1000 per maand aan kosten gaan en 1527 naar de belasting.
Dit resulteert in een winst van 6273. Als je bereid bent ook 1 dag per week in het weekend te werken zal dit hoger uitkomen.

Rijinstructeur Opleiding kosten

Bekijk hieronder de kosten voor onze lesmethoden, zodat je kunt kiezen welke het beste bij je past.

E-learning

2500,-

 • 4-6 Maanden
 • Online Les
 • Studiemateriaal & Oefenexams
 • Gratis Heropleiding
 • €1000,- STAP-subsidie mogelijk

 • 100% Baangarantie
 • Stagebank

Klassikaal

3495,-

Meest populair

 • 4 Maanden
 • Weekend, avond- of dagopleiding

 • Studiemateriaal & Oefenexams
 • Gratis Heropleiding
 • €1000,- STAP-subsidie mogelijk

 • 100% Baangarantie
 • Stagebank

Blended (combinatie)

2995,-

 • 4-6 Maanden
 • Online- & Klassikaalles

 • Studiemateriaal & Oefenexams
 • Gratis Heropleiding
 • €1000,- STAP-subsidie mogelijk

 • 100% Baangarantie
 • Stagebank

Opleiding rijinstructeur Leiden

Ben jij op zoek naar een goede opleider, zodat jij je droom als rijinstructeur kunt waarmaken. Dan ben jij ons op de juiste adres! Wij hebben jarenlange ervaring in de branche en hebben dit bewezen door onze hoge slagingspercentage. Je kunt bij ons een online, Blended of klassikale opleiding volgen. Eventueel kun je extra 1 op 1 lessen volgen. Wij zetten ons 100% in voor elke leerling, zodat jij slaagt voor de rijinstructeur opleiding in Leiden. Meld je aan voor een intake gesprek en word binnen 4 maanden rijinstructeur.

Rijinstructeur opleiding Leiden

Bij onze rijinstructeursopleiding in Leiden ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Met ervaren mentoren en een unieke lesmethode helpen we je alle benodigde vaardigheden te ontwikkelen, zodat ook jij rijinstructeur kunt worden. Wij denken met onze leerlingen mee, en daarom bieden we lessen doordeweeks, in de avond en in het weekend aan. Word een zelfverzekerde en succesvolle rijinstructeur en start je nieuwe carrière bij ons in Leiden!

opleiding rijinstructeur
 • Termijn betalingen mogelijk

 • 100% Baangarantie/begeleiding voor ondernemers

 • STAP-subsidie (€1000,-) mogelijk

 • Gratis heropleiding indien vertraagd

opleiding rijinstructeur
 • Begeleiding op maat
 • Hoogste slaging van de regio!

 • Weekend, avond- en dagopleiding mogelijk

 • Stageplek mogelijkheden!

Rijinstructeur worden in Leiden

Droom je ervan om rijinstructeur te worden in Leiden? Bij ons is deze droom binnen handbereik, en dat al in slechts 4 maanden! Al jarenlang zetten we ons in voor kwaliteit, wat resulteert in een hoog slagingspercentage onder onze toekomstige rijinstructeurs. Het mooiste is: onze opleiding is betaalbaar en toegankelijk. Als je op zoek bent naar een betrouwbare opleider voor de opleiding tot rijinstructeur in Leiden, ben je bij ons aan het juiste adres. Meld je vandaag nog aan voor een gratis kennismakingsgesprek en ontdek de mogelijkheden!

Persoonlijke aandacht

Bij Opleiding Rijinstructeur in Leiden bieden wij een flexibele opleiding die volledig is afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en planning. Onze opleiding is zowel geschikt voor klassikale lessen als online lessen, en je kunt op elk moment beginnen. Daarnaast profiteer je van ons uitgebreide netwerk van stages en baanmogelijkheden, waardoor je een vliegende start kunt maken als rijinstructeur. Help mensen veilig de weg op te gaan en kies voor de hoogwaardige rijinstructeur opleiding van Opleiding Rijinstructeur. Zet vandaag de eerste stap naar een boeiende en uitdagende carrière in de rijschoolbranche.

Ga naar de bovenkant