Rijinstructeur opleiding Tilburg2023-07-03T15:03:50+00:00

Rijinstructeur opleiding Tilburg

 • Flexibele studiedagen
 • Klasikaal, Blended of E-Learning

 • Betaling in termijnen mogelijk

 • Diploma binnen 4 maanden

 • Gratis opleiding indien niet behaald!

Vrijblijvende Kennismaking

Leer ons kennen en ontdek jouw mogelijkheden

Opleiding Rijinstructeur

Onze opleiding tot rijinstructeur.

Opleiding tot Rijinstructeur in 4 maanden!

Lesgeven aan jonge mensen en het hebben van veel vrijheid in je werk? Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismakingsgesprek in en ontdek de mogelijkheden. Maak van je passie je carrière en word rijinstructeur. Verdien meer dan €6000,- per maand als zelfstandige!

opleiding rijinstructeur

Unieke lesmethode

Wij bieden een rijinstructeursopleiding met een speciale lesmethode. Onze instructeurs, met hun jarenlange expertise, hebben een unieke aanpak ontwikkeld die jou stimuleert om actief deel te nemen aan het leerproces. Dankzij onze unieke aanpak staan wij al vele jaren bovenaan als opleidingsinstituut in de wereld van rijinstructeursopleidingen. Hierdoor kunnen we als rijinstructeursopleiding in Tilburg kwaliteit en succes garanderen.

Gratis heropleiding

Heb je de opleiding gevolgd maar niet het gewenste resultaat behaald of ben je in tijdsnood gekomen door je privé situatie en heb je meer tijd nodig? Geen zorgen, bij ons bieden we je een gratis her opleiding aan. We geloven onze unieke lesmethode en zullen je met de juiste begeleiding transformeren binnen 4 maanden tot een zelfverzekerde en succesvolle rijinstructeur. Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in om te profiteren van onze kosteloze her opleiding en noem jezelf binnen 4 maanden rijinstructeur!

rijinstructeur opleiding

Vrijblijvende Kennismaking.

Maak nu een afspraak voor een intake en ontdek wat onze opleiding voor jou kan betekenen.

Herken jij jezelf in onze studenten?

Ondernemer

opleiding rijinstructeur

“ik ben 20 jaar oud en ik wil mijn eigen rijschool starten. Ik ben gepassioneerd door autorijden en wil mijn klanten de best mogelijke rijervaring bieden via mijn eigen rijschool.”

Ahmed, 20 jaar oud

Carrière Switch

“Ik ben Peter, 33 jaar oud en op zoek naar een carrière verandering als ICT-docent. Ik ben gepassioneerd in het lesgeven en leerlingen vaardigheden willen leren.”

Peter, 33 jaar oud

Herintreder

“Ik ben Linda, 41 jaar oud en heb de afgelopen periode niet gewerkt. Dankzij de mogelijkheid om in 4 maanden opgeleid te worden, kijk ik uit naar het worden van een rijinstructeur.

Linda, 41 jaar oud

Ervaring en expertise in het opleiden van rijinstructeurs.

Maak gebruik van de kennis en ervaring van onze vakdocenten en bereid je voor op een succesvolle carrière als rijinstructeur.

1800+

Instructeurs opgeleid

35+

Jaar ervaring

9

Vakdocenten

7

Verschillende leslocaties

rijinstructeur opleiding

Vraag een gratis studiegids aan

Ontvang onze uitgebreide studiegids en ontdek alles wat je moet weten over onze opleiding rijinstructeur.

Veelgestelde vragen

Hieronder zijn enkele veelgestelde vragen weergeven.

Wat is de duur van de stageperiode tijdens de rijinstructeur opleiding?2023-06-26T16:10:59+00:00

Tijdens fase 3 van rijinstructeur opleiding is er een verplichte stageperiode van 40 uur. Deze stage bestaat uit de volgende onderdelen:

– Minimaal 4 uur observeren en meekijken
– 35 uur zelfstandig lesgeven (schakel of automaat lesauto)

Wat zijn de voorwaarden om deel te nemen aan de rijinstructeur opleiding?2023-06-26T16:05:54+00:00

Voor de rijinstructeur opleiding zijn er in principe geen specifieke vereisten met betrekking tot vooropleiding. Indien je geen diploma’s hebt, is er de mogelijkheid om een toelatingstoets af te leggen. Wel is het verplicht om in het bezit te zijn van een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Lees meer over de eisen om deel te nemen aan de opleiding op onze pagina opleiding rijinstructeur eisen.

Kan ik een dag meelopen als rijinstructeur?2023-06-26T16:01:51+00:00

Ja, wij organiseren meerdere keren per jaar een meeloopdag in samenwerking met rijscholen. Tijdens deze dag krijgen jullie de kans om al jullie vragen aan ons en andere rijscholen te stellen.

Hoelang duurt de rijinstructeur opleiding?2023-04-12T13:50:16+00:00

Onze rijinstructeur opleiding duurt normaal gesproken 4 maanden. Dit traject stelt je in staat om binnen 4 maanden je droombaan als rijinstructeur te vervullen. Tijdens de opleiding doorloop je alle benodigde stof in hetzelfde tempo als bij een langere opleidingsduur. Als je meer tijd nodig hebt dan 4 maanden, bieden wij je de mogelijkheid om extra tijd te nemen om te leren voor de instructeurs opleiding.

Wat kost opleiding rijinstructeur?2023-04-12T13:39:12+00:00

Onze opleidingen variëren in prijs en beginnen vanaf 2499,-, afhankelijk van de specifieke opleiding die je wilt volgen. We bieden verschillende opties aan, waaronder online, blended en klassikale opleidingen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

Wat verdient een rijinstructeur?2023-04-12T13:36:30+00:00
Een rijinstructeur verdient tussen de 5000 en 10000 per maand: een rijles kost gemiddeld 55 per uur. Als je 5 dagen per week, 8 uur per dag rijles geeft resulteert dit dus in een bedrag van 55 x 40 x 5= 2200 per week; Per maand komt dit uit op een bedrag van 8800. hiervan zal rond de 1000 per maand aan kosten gaan en 1527 naar de belasting.
Dit resulteert in een winst van 6273. Als je bereid bent ook 1 dag per week in het weekend te werken zal dit hoger uitkomen.

Rijinstructeur Opleiding kosten

Bekijk hieronder de kosten voor onze lesmethoden, zodat je kunt kiezen welke het beste bij je past.

E-learning

1850,-

 • 4-6 Maanden
 • Online Les
 • Studiemateriaal & Oefenexams
 • Gratis Heropleiding
 • Stage bemiddeling

 • 100% Baangarantie
 • Stagebank

Klassikaal

2245,-

Meest populair

 • 4 Maanden
 • Weekend, avond- of dagopleiding

 • Studiemateriaal & Oefenexams
 • Gratis Heropleiding
 • Stage bemiddeling

 • 100% Baangarantie
 • Stagebank

Blended (combinatie)

2245,-

 • 4-6 Maanden
 • Online- & Klassikaalles

 • Studiemateriaal & Oefenexams
 • Gratis Heropleiding
 • Stage bemiddeling

 • 100% Baangarantie
 • Stagebank

Opleiding rijinstructeur Tilburg

Begin jouw reis naar jouw gedroomde baan als rijinstructeur met onze rijinstructeursopleiding in Tilburg. Binnen een korte periode van slechts 4 maanden zullen wij je begeleiden en trainen om een professionele rijinstructeur te worden, zelfs als je geen voorkennis of ervaring hebt. Onze unieke lesaanpak, onder leiding van ervaren instructeurs, stelt je in staat om alle vereiste vaardigheden te ontwikkelen, inclusief verkeersinzicht, begeleiding van leerlingen en cruciale rijtechnieken. Na voltooiing van deze intensieve opleiding ben je volledig klaar om succesvol aan de slag te gaan als rijinstructeur. Mis deze geweldige kans niet en start jouw nieuwe loopbaan bij ons!

Rijinstructeur opleiding Tilburg

Bij onze rijinstructeur opleiding in Tilburg ben je verzekerd van een hoogwaardige en professionele opleiding. Door onze ervaring in de rijschoolbranche en innovatieve lesmethode stellen je in staat om alle benodigde vaardigheden te ontwikkelen. Persoonlijke aandacht voor elke leerling en goede vakdocenten staat bij ons centraal. Hierdoor hebben jij al jaren de hoogste klanttevredenheid in de rijinstructeur opleiding branche.

opleiding rijinstructeur
 • Termijn betalingen mogelijk

 • 100% Baangarantie/begeleiding voor ondernemers

 • STAP-subsidie (€1000,-) mogelijk

 • Gratis heropleiding indien vertraagd

opleiding rijinstructeur
 • Begeleiding op maat
 • Hoogste slaging van de regio!

 • Weekend, avond- en dagopleiding mogelijk

 • Stageplek mogelijkheden!

Rijinstructeur worden in Tilburg

Tilburg, een bruisende stad met meer dan 220.000 inwoners, biedt een bloeiende markt voor rijbewijsopleidingen. Als je de ambitie hebt om een rijinstructeur te worden en in Tilburg je opleiding wilt volgen, ben je bij ons aan het juiste adres! Onze jarenlange ervaring heeft ons in staat gesteld om talloze kandidaten succesvol naar hun WRM-pas te begeleiden. Onder de deskundige begeleiding van onze docenten word je getraind in alle essentiële vaardigheden, zoals verkeersinzicht, leerlingbegeleiding en rijtechnieken. Maar onze betrokkenheid stopt niet na het behalen van je diploma. We helpen je ook op het gebied van ondernemerschap, met praktische tips over facturering, planning en marketing. Bij ons ben je voor het leven!

Persoonlijke aandacht

Bij onze rijinstructeursopleiding staat persoonlijke aandacht centraal, waarbij ons ervaren docententeam jou op individuele basis begeleidt en ondersteunt, luistert naar jouw specifieke behoeften en de lesinhoud en -benadering afstemt op jouw unieke leerstijl, zodat je optimaal kunt leren en alle vereiste vaardigheden en kennis kunt verwerven om een succesvolle rijinstructeur te worden..

Ga naar de bovenkant