Rijinstructeur Opleiding Deventer2023-12-22T08:11:25+00:00

Rijinstructeur opleiding Deventer

 • Flexibele studiedagen
 • Klasikaal, Blended of E-Learning

 • Betaling in termijnen mogelijk

 • Diploma binnen 4 maanden

 • Gratis opleiding indien niet behaald!

Vrijblijvende Kennismaking

Leer ons kennen en ontdek jouw mogelijkheden

Opleiding Rijinstructeur

Onze opleiding tot rijinstructeur.

Opleiding tot Rijinstructeur in 4 maanden!

Lesgeven aan jonge mensen en het hebben van veel vrijheid in je werk? Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismakingsgesprek in en ontdek de mogelijkheden. Maak van je passie je carrière en word rijinstructeur. Verdien meer dan €6000,- per maand als zelfstandige!

opleiding rijinstructeur

Unieke lesmethode

Dankzij onze uitgebreide ervaring in de branche voor rijinstructeur opleidingen hebben wij een onderscheidende lesmethode ontwikkeld. Onze expertise maakt het mogelijk om doelgerichte lessen te verzorgen als rijinstructeur opleiding Deventer, die nauw aansluiten bij het examen. Bij ons staat het behalen van resultaat voorop, en we streven naar tevreden klanten. Met onze persoonlijke benadering en praktijkgerichte aanpak bereiden we je optimaal voor, zodat je met vol vertrouwen het examen kunt afleggen!

Gratis heropleiding

In de loop der jaren hebben wij een doeltreffende lesmethode ontworpen waarbij wij het succes van onze leerlingen verzekeren. Desalniettemin begrijpen we dat je wellicht te maken krijgt met tijdgebrek of persoonlijke uitdagingen. Om die reden stellen wij momenteel met onze actie een gratis heropleiding beschikbaar voor alle leerlingen die zich inschrijven voor de rijinstructeur opleiding in Deventer!

rijinstructeur opleiding

Vrijblijvende Kennismaking.

Maak nu een afspraak voor een intake en ontdek wat onze opleiding voor jou kan betekenen.

Herken jij jezelf in onze studenten?

Ondernemer

opleiding rijinstructeur

“ik ben 20 jaar oud en ik wil mijn eigen rijschool starten. Ik ben gepassioneerd door autorijden en wil mijn klanten de best mogelijke rijervaring bieden via mijn eigen rijschool.”

Ahmed, 20 jaar oud

Carrière Switch

“Ik ben Peter, 33 jaar oud en op zoek naar een carrière verandering als ICT-docent. Ik ben gepassioneerd in het lesgeven en leerlingen vaardigheden willen leren.”

Peter, 33 jaar oud

Herintreder

“Ik ben Linda, 41 jaar oud en heb de afgelopen periode niet gewerkt. Dankzij de mogelijkheid om in 4 maanden opgeleid te worden, kijk ik uit naar het worden van een rijinstructeur.

Linda, 41 jaar oud

Ervaring en expertise in het opleiden van rijinstructeurs.

Maak gebruik van de kennis en ervaring van onze vakdocenten en bereid je voor op een succesvolle carrière als rijinstructeur.

1800+

Instructeurs opgeleid

35+

Jaar ervaring

9

Vakdocenten

7

Verschillende leslocaties

rijinstructeur opleiding

Vraag een gratis studiegids aan

Ontvang onze uitgebreide studiegids en ontdek alles wat je moet weten over onze opleiding rijinstructeur.

Veelgestelde vragen

Hieronder zijn enkele veelgestelde vragen weergeven.

Wat is de duur van de stageperiode tijdens de rijinstructeur opleiding?2023-06-26T16:10:59+00:00

Tijdens fase 3 van rijinstructeur opleiding is er een verplichte stageperiode van 40 uur. Deze stage bestaat uit de volgende onderdelen:

– Minimaal 4 uur observeren en meekijken
– 35 uur zelfstandig lesgeven (schakel of automaat lesauto)

Wat zijn de voorwaarden om deel te nemen aan de rijinstructeur opleiding?2023-06-26T16:05:54+00:00

Voor de rijinstructeur opleiding zijn er in principe geen specifieke vereisten met betrekking tot vooropleiding. Indien je geen diploma’s hebt, is er de mogelijkheid om een toelatingstoets af te leggen. Wel is het verplicht om in het bezit te zijn van een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Lees meer over de eisen om deel te nemen aan de opleiding op onze pagina opleiding rijinstructeur eisen.

Kan ik een dag meelopen als rijinstructeur?2023-06-26T16:01:51+00:00

Ja, wij organiseren meerdere keren per jaar een meeloopdag in samenwerking met rijscholen. Tijdens deze dag krijgen jullie de kans om al jullie vragen aan ons en andere rijscholen te stellen.

Hoelang duurt de rijinstructeur opleiding?2023-04-12T13:50:16+00:00

Onze rijinstructeur opleiding duurt normaal gesproken 4 maanden. Dit traject stelt je in staat om binnen 4 maanden je droombaan als rijinstructeur te vervullen. Tijdens de opleiding doorloop je alle benodigde stof in hetzelfde tempo als bij een langere opleidingsduur. Als je meer tijd nodig hebt dan 4 maanden, bieden wij je de mogelijkheid om extra tijd te nemen om te leren voor de instructeurs opleiding.

Wat kost opleiding rijinstructeur?2023-04-12T13:39:12+00:00

Onze opleidingen variëren in prijs en beginnen vanaf 2499,-, afhankelijk van de specifieke opleiding die je wilt volgen. We bieden verschillende opties aan, waaronder online, blended en klassikale opleidingen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

Wat verdient een rijinstructeur?2023-04-12T13:36:30+00:00
Een rijinstructeur verdient tussen de 5000 en 10000 per maand: een rijles kost gemiddeld 55 per uur. Als je 5 dagen per week, 8 uur per dag rijles geeft resulteert dit dus in een bedrag van 55 x 40 x 5= 2200 per week; Per maand komt dit uit op een bedrag van 8800. hiervan zal rond de 1000 per maand aan kosten gaan en 1527 naar de belasting.
Dit resulteert in een winst van 6273. Als je bereid bent ook 1 dag per week in het weekend te werken zal dit hoger uitkomen.

Rijinstructeur Opleiding kosten

Bekijk hieronder de kosten voor onze lesmethoden, zodat je kunt kiezen welke het beste bij je past.

E-learning

1850,-

 • 4-6 Maanden
 • Online Les
 • Studiemateriaal & Oefenexams
 • Gratis Heropleiding
 • Stage bemiddeling

 • 100% Baangarantie
 • Stagebank

Klassikaal

2245,-

Meest populair

 • 4 Maanden
 • Weekend, avond- of dagopleiding

 • Studiemateriaal & Oefenexams
 • Gratis Heropleiding
 • Stage bemiddeling

 • 100% Baangarantie
 • Stagebank

Blended (combinatie)

2245,-

 • 4-6 Maanden
 • Online- & Klassikaalles

 • Studiemateriaal & Oefenexams
 • Gratis Heropleiding
 • Stage bemiddeling

 • 100% Baangarantie
 • Stagebank

Opleiding rijinstructeur Deventer

Droom je van een carrière als rijinstructeur in Deventer? Onze rijinstructeur opleiding in Deventer biedt de ideale kans om deze droom te verwezenlijken! Ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden op je pad naar succes. Schrijf je vandaag nog in en zet de eerste stap naar een opwindende loopbaan als rijinstructeur in Deventer. Bereid je voor op een avontuurlijke reis op de weg en groei uit tot een gewaardeerde professional in de rijschoolbranche!

Rijinstructeur opleiding Deventer

Bij ons vind je de rijinstructeur opleiding vlakbij Deventer, waardoor je altijd dichtbij huis kunt leren. Ons hartelijke team van docenten staat voor je klaar in Deventer om je de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. Met onze jarenlange ervaring bieden we lessen die gericht zijn op het examen, waardoor je een grote kans hebt om te slagen. En we gaan nog verder: door samen te werken met verschillende rijscholen in Deventer kunnen we je zelfs baangaranties en stageplaatsen aanbieden. Begin je avontuur als rijinstructeur in Deventer en meld je vandaag nog aan voor onze rijinstructeur opleiding in Deventer!

opleiding rijinstructeur
 • Termijn betalingen mogelijk

 • 100% Baangarantie/begeleiding voor ondernemers

 • STAP-subsidie (€1000,-) mogelijk

 • Gratis heropleiding indien vertraagd

opleiding rijinstructeur
 • Begeleiding op maat
 • Hoogste slaging van de regio!

 • Weekend, avond- en dagopleiding mogelijk

 • Stageplek mogelijkheden!

Rijinstructeur worden in Deventer

Deventer, de grootste studentenstad van Oost Nederland met meer dan 123.000 inwoners, biedt uitgebreide mogelijkheden om je eigen rijschool te starten. Als jouw droom is om rijinstructeur te worden en je zoekt naar een rijinstructeur opleiding in Deventer met een hoog slagingspercentage, dan zit je bij ons goed! Al geruime tijd begeleiden we aspirant-instructeurs naar het behalen van hun WRM-pas in deze regio. Onze ervaren docenten verzorgen examengerichte training, zodat je alle vereiste vaardigheden kunt ontwikkelen om een succesvolle rijinstructeur te worden in Deventer. Gedurende je studie helpen we je bij het vinden van een geschikte stageplek en na het voltooien van je opleiding bieden we ondersteuning bij ondernemerschap. Wij staan klaar met begeleiding op het gebied van facturatie, planning, lease van lesauto’s en rijschoolmarketing. Bij ons ben je een student voor het leven!

Persoonlijke aandacht

Als rijinstructeur opleiding Deventer hechten we enorm veel waarde aan persoonlijke aandacht. We begrijpen dat elke leerling uniek is, met diverse leerstijlen, doelen en uitdagingen. Ons ervaren docententeam staat altijd paraat om je individueel te begeleiden en te ondersteunen, ongeacht je leeftijd of leervermogen. Ze nemen de tijd om jou echt te leren kennen, naar je wensen te luisteren en de lesinhoud en -benadering af te stemmen op jouw specifieke behoeften. Tijdens de opleiding zijn ze altijd beschikbaar om al je vragen te beantwoorden, twijfels weg te nemen en extra ondersteuning te bieden waar nodig. Met deze persoonlijke benadering optimaliseren we jouw leerproces, zodat je alle benodigde vaardigheden en kennis verwerft om een succesvolle rijinstructeur te worden.

Ga naar de bovenkant