Rijinstructeur Opleiding Dordrecht2023-10-19T13:24:22+00:00

Rijinstructeur opleiding Dordrecht

 • Flexibele studiedagen
 • Klasikaal, Blended of E-Learning

 • Betaling in termijnen mogelijk

 • Diploma binnen 4 maanden

 • Gratis opleiding indien niet behaald!

Vrijblijvende Kennismaking

Leer ons kennen en ontdek jouw mogelijkheden

Opleiding Rijinstructeur

Onze opleiding tot rijinstructeur in Dordrecht.

Opleiding tot Rijinstructeur in 4 maanden!

Lesgeven aan jonge mensen en het hebben van veel vrijheid in je werk? Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismakingsgesprek in en ontdek de mogelijkheden. Maak van je passie je carrière en word rijinstructeur. Verdien meer dan €6000,- per maand als zelfstandige!

opleiding rijinstructeur

Toelatingseisen voor de Rijinstructeur Opleiding in Dordrecht

Om deel te kunnen nemen aan de Rijinstructeur Opleiding in Dordrecht word er verwacht dat je voldoet aan de volgende criteria:

Leeftijd:
Minimaal 18 Jaar oud.

Vereiste Documenten:
Zorg dat je in het bezit bent van een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Opleidingsniveau:
Een afgerond vmbo-tl diploma of een hoger niveau is vereist om aan de opleiding te beginnen.

Toelatingstoets (indien nodig):
Indien je geen vmbo-tl diploma bezit, is er de mogelijkheid om een toelatingstoets bij het IBKI af te leggen.

Gratis her opleiding Rijinstructeur in Dordrecht

Bij ons ontvang je kosteloos een extra kans als je de rijinstructeur opleiding niet succesvol afrondt. Wij hebben vertrouwen in de bekwaamheden van elke leerling en bieden volledige ondersteuning gedurende het gehele traject naar het behalen van je WRM-pas. Maak gebruik van deze speciale aanbieding en schrijf je vandaag nog in om je rijinstructeur opleiding in Dordrecht te starten! Ervaar de kracht van onze persoonlijke benadering en deskundige begeleiding terwijl we gezamenlijk streven naar jouw succes als bekwame rijinstructeur. Aarzel niet en meld je direct aan voor de rijinstructeur opleiding in Dordrecht om te profiteren van onze huidige actie!

rijinstructeur opleiding

Vrijblijvende Kennismaking.

Maak nu een afspraak voor een intake en ontdek wat onze opleiding voor jou kan betekenen.

Herken jij jezelf in onze studenten?

Ondernemer

opleiding rijinstructeur

“ik ben 20 jaar oud en ik wil mijn eigen rijschool starten. Ik ben gepassioneerd door autorijden en wil mijn klanten de best mogelijke rijervaring bieden via mijn eigen rijschool.”

Ahmed, 20 jaar oud

Carrière Switch

“Ik ben Peter, 33 jaar oud en op zoek naar een carrière verandering als ICT-docent. Ik ben gepassioneerd in het lesgeven en leerlingen vaardigheden willen leren.”

Peter, 33 jaar oud

Herintreder

“Ik ben Linda, 41 jaar oud en heb de afgelopen periode niet gewerkt. Dankzij de mogelijkheid om in 4 maanden opgeleid te worden, kijk ik uit naar het worden van een rijinstructeur.

Linda, 41 jaar oud

Ervaring en expertise in het opleiden van rijinstructeurs.

Maak gebruik van de kennis en ervaring van onze vakdocenten en bereid je voor op een succesvolle carrière als rijinstructeur.

1800+

Instructeurs opgeleid

35+

Jaar ervaring

9

Vakdocenten

7

Verschillende leslocaties

rijinstructeur opleiding

Vraag een gratis studiegids aan

Ontvang onze uitgebreide studiegids en ontdek alles wat je moet weten over onze opleiding rijinstructeur.

Veelgestelde vragen

Hieronder zijn enkele veelgestelde vragen weergeven.

Wat is de duur van de stageperiode tijdens de rijinstructeur opleiding?2023-06-26T16:10:59+00:00

Tijdens fase 3 van rijinstructeur opleiding is er een verplichte stageperiode van 40 uur. Deze stage bestaat uit de volgende onderdelen:

– Minimaal 4 uur observeren en meekijken
– 35 uur zelfstandig lesgeven (schakel of automaat lesauto)

Wat zijn de voorwaarden om deel te nemen aan de rijinstructeur opleiding?2023-06-26T16:05:54+00:00

Voor de rijinstructeur opleiding zijn er in principe geen specifieke vereisten met betrekking tot vooropleiding. Indien je geen diploma’s hebt, is er de mogelijkheid om een toelatingstoets af te leggen. Wel is het verplicht om in het bezit te zijn van een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Lees meer over de eisen om deel te nemen aan de opleiding op onze pagina opleiding rijinstructeur eisen.

Kan ik een dag meelopen als rijinstructeur?2023-06-26T16:01:51+00:00

Ja, wij organiseren meerdere keren per jaar een meeloopdag in samenwerking met rijscholen. Tijdens deze dag krijgen jullie de kans om al jullie vragen aan ons en andere rijscholen te stellen.

Hoelang duurt de rijinstructeur opleiding?2023-04-12T13:50:16+00:00

Onze rijinstructeur opleiding duurt normaal gesproken 4 maanden. Dit traject stelt je in staat om binnen 4 maanden je droombaan als rijinstructeur te vervullen. Tijdens de opleiding doorloop je alle benodigde stof in hetzelfde tempo als bij een langere opleidingsduur. Als je meer tijd nodig hebt dan 4 maanden, bieden wij je de mogelijkheid om extra tijd te nemen om te leren voor de instructeurs opleiding.

Wat kost opleiding rijinstructeur?2023-04-12T13:39:12+00:00

Onze opleidingen variëren in prijs en beginnen vanaf 2499,-, afhankelijk van de specifieke opleiding die je wilt volgen. We bieden verschillende opties aan, waaronder online, blended en klassikale opleidingen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

Wat verdient een rijinstructeur?2023-04-12T13:36:30+00:00
Een rijinstructeur verdient tussen de 5000 en 10000 per maand: een rijles kost gemiddeld 55 per uur. Als je 5 dagen per week, 8 uur per dag rijles geeft resulteert dit dus in een bedrag van 55 x 40 x 5= 2200 per week; Per maand komt dit uit op een bedrag van 8800. hiervan zal rond de 1000 per maand aan kosten gaan en 1527 naar de belasting.
Dit resulteert in een winst van 6273. Als je bereid bent ook 1 dag per week in het weekend te werken zal dit hoger uitkomen.

Rijinstructeur Opleiding kosten

Bekijk hieronder de kosten voor onze lesmethode.

Blended (combinatie)

3800,-

 • 4-6 Maanden
 • Online- & Klassikaalles

 • Studiemateriaal & Oefenexams
 • Gratis Heropleiding
 • €1000,- STAP-subsidie mogelijk

 • 100% Baangarantie
 • Stagebank

Opleiding rijinstructeur Dordrecht

Ben je op zoek naar een gerenommeerd opleidingsinstituut om jouw droom als rijinstructeur te verwezenlijken? Zoek niet verder! Met jarenlange ervaring en een bewezen hoog slagingspercentage bieden wij diverse opleidingsvormen aan, waaronder online, blended of klassikale programma’s. Voor extra persoonlijke ondersteuning zijn ook 1-op-1 lessen mogelijk voor onze rijinstructeur opleiding in Dordrecht. Bij ons kun je rekenen op een toewijding van 100% voor elke leerling, waardoor jij succesvol de rijinstructeur opleiding in de omgeving van Dordrecht kunt doorlopen. Meld je aan voor een intakegesprek en binnen slechts 4 maanden ben je een volwaardig rijinstructeur!

Rijinstructeur opleiding Dordrecht

Bij onze rijinstructeursopleiding in Dordrecht staan we garant voor hoogwaardige kwaliteit. Met deskundige mentoren en een unieke lesmethodiek begeleiden we je bij het ontwikkelen van alle vereiste vaardigheden, zodat ook jij kunt schitteren als rijinstructeur. We stemmen onze planning af op de behoeften van onze leerlingen en bieden flexibele lessen aan doordeweeks, ’s avonds en in het weekend. Transformeer in een zelfverzekerde en succesvolle rijinstructeur en start jouw nieuwe carrière bij ons in Dordrecht!

opleiding rijinstructeur
 • Termijn betalingen mogelijk

 • 100% Baangarantie/begeleiding voor ondernemers

 • STAP-subsidie (€1000,-) mogelijk

 • Gratis heropleiding indien vertraagd

opleiding rijinstructeur
 • Begeleiding op maat
 • Hoogste slaging van de regio!

 • Weekend, avond- en dagopleiding mogelijk

 • Stageplek mogelijkheden!

Rijinstructeur worden in Dordrecht

Droom je ervan rijinstructeur te worden in Dordrecht? Bij ons is die droom binnen handbereik, en dat al in slechts 4 maanden! Met jarenlange inzet voor kwaliteit, resulterend in een hoog slagingspercentage, maken wij rijinstructeur worden betaalbaar en toegankelijk. Als je zoekt naar een betrouwbare opleider voor de rijinstructeur opleiding in Dordrecht, ben je bij ons aan het juiste adres. Meld je vandaag nog aan voor een gratis kennismakingsgesprek en ontdek de mogelijkheden!

Persoonlijke aandacht

Bij Opleiding Rijinstructeur in Dordrecht bieden we een opleiding die volledig aansluit op jouw behoeften en planning. Of je nu kiest voor klassikale lessen of online cursussen, je kunt op elk gewenst moment starten met onze rijinstructeur opleiding in Dordrecht. Ontdek de voordelen van ons uitgebreide netwerk, waarmee je snel kunt beginnen als rijinstructeur. Zet de eerste stappen naar een boeiende carrière in de rijschoolbranche met onze hoogwaardige opleiding. Meld je vandaag nog aan en geef vorm aan jouw toekomst op de weg.

Ga naar de bovenkant