Rijinstructeur Opleiding Enschede2023-12-20T14:29:24+00:00

Rijinstructeur opleiding Enschede

 • Flexibele studiedagen
 • Klasikaal, Blended of E-Learning

 • Betaling in termijnen mogelijk

 • Diploma binnen 4 maanden

 • Gratis opleiding indien niet behaald!

Vrijblijvende Kennismaking

Leer ons kennen en ontdek jouw mogelijkheden

Opleiding Rijinstructeur

Onze opleiding tot rijinstructeur.

Opleiding tot Rijinstructeur in 4 maanden!

Lesgeven aan jonge mensen en het hebben van veel vrijheid in je werk? Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismakingsgesprek in en ontdek de mogelijkheden. Maak van je passie je carrière en word rijinstructeur. Verdien meer dan €6000,- per maand als zelfstandige!

opleiding rijinstructeur

Unieke lesmethode

Bij onze rijinstructeursopleiding in Enschede bieden we een speciale lesmethode aan. Onze instructeurs hebben een schat aan ervaring en hebben met deze ervaring een unieke aanpak ontwikkeld die jou actief betrekt bij het leerproces en het makkelijker maakt om de stof te begrijpen. Al vele jaren staan we bovenaan als opleidingsinstituut in de wereld van rijinstructeursopleidingen, dankzij onze succesvolle en kwalitatieve aanpak. Bij ons kun je rekenen op kwaliteit en een gegarandeerd succes..

Gratis heropleiding

Heb je de rijinstructeur opleiding gevolgd, maar ben je bijvoorbeeld in tijdsnood gekomen vanwege persoonlijke omstandigheden en heb je meer tijd nodig gehad? Maak je geen zorgen, wij bieden jou een gratis her opleiding aan. We geloven in onze unieke lesmethode en met de juiste begeleiding zullen we je binnen 4 maanden transformeren tot een zelfverzekerde en succesvolle rijinstructeur. Aarzel niet langer en schrijf je vandaag nog in om te profiteren van onze kosteloze her opleiding. Binnen 4 maanden kun jij jezelf rijinstructeur noemen!

rijinstructeur opleiding

Vrijblijvende Kennismaking.

Maak nu een afspraak voor een intake en ontdek wat onze opleiding voor jou kan betekenen.

Herken jij jezelf in onze studenten?

Ondernemer

opleiding rijinstructeur

“ik ben 20 jaar oud en ik wil mijn eigen rijschool starten. Ik ben gepassioneerd door autorijden en wil mijn klanten de best mogelijke rijervaring bieden via mijn eigen rijschool.”

Ahmed, 20 jaar oud

Carrière Switch

“Ik ben Peter, 33 jaar oud en op zoek naar een carrière verandering als ICT-docent. Ik ben gepassioneerd in het lesgeven en leerlingen vaardigheden willen leren.”

Peter, 33 jaar oud

Herintreder

“Ik ben Linda, 41 jaar oud en heb de afgelopen periode niet gewerkt. Dankzij de mogelijkheid om in 4 maanden opgeleid te worden, kijk ik uit naar het worden van een rijinstructeur.

Linda, 41 jaar oud

Ervaring en expertise in het opleiden van rijinstructeurs.

Maak gebruik van de kennis en ervaring van onze vakdocenten en bereid je voor op een succesvolle carrière als rijinstructeur.

1800+

Instructeurs opgeleid

35+

Jaar ervaring

9

Vakdocenten

7

Verschillende leslocaties

rijinstructeur opleiding

Vraag een gratis studiegids aan

Ontvang onze uitgebreide studiegids en ontdek alles wat je moet weten over onze opleiding rijinstructeur.

Veelgestelde vragen

Hieronder zijn enkele veelgestelde vragen weergeven.

Wat is de duur van de stageperiode tijdens de rijinstructeur opleiding?2023-06-26T16:10:59+00:00

Tijdens fase 3 van rijinstructeur opleiding is er een verplichte stageperiode van 40 uur. Deze stage bestaat uit de volgende onderdelen:

– Minimaal 4 uur observeren en meekijken
– 35 uur zelfstandig lesgeven (schakel of automaat lesauto)

Wat zijn de voorwaarden om deel te nemen aan de rijinstructeur opleiding?2023-06-26T16:05:54+00:00

Voor de rijinstructeur opleiding zijn er in principe geen specifieke vereisten met betrekking tot vooropleiding. Indien je geen diploma’s hebt, is er de mogelijkheid om een toelatingstoets af te leggen. Wel is het verplicht om in het bezit te zijn van een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Lees meer over de eisen om deel te nemen aan de opleiding op onze pagina opleiding rijinstructeur eisen.

Kan ik een dag meelopen als rijinstructeur?2023-06-26T16:01:51+00:00

Ja, wij organiseren meerdere keren per jaar een meeloopdag in samenwerking met rijscholen. Tijdens deze dag krijgen jullie de kans om al jullie vragen aan ons en andere rijscholen te stellen.

Hoelang duurt de rijinstructeur opleiding?2023-04-12T13:50:16+00:00

Onze rijinstructeur opleiding duurt normaal gesproken 4 maanden. Dit traject stelt je in staat om binnen 4 maanden je droombaan als rijinstructeur te vervullen. Tijdens de opleiding doorloop je alle benodigde stof in hetzelfde tempo als bij een langere opleidingsduur. Als je meer tijd nodig hebt dan 4 maanden, bieden wij je de mogelijkheid om extra tijd te nemen om te leren voor de instructeurs opleiding.

Wat kost opleiding rijinstructeur?2023-04-12T13:39:12+00:00

Onze opleidingen variëren in prijs en beginnen vanaf 2499,-, afhankelijk van de specifieke opleiding die je wilt volgen. We bieden verschillende opties aan, waaronder online, blended en klassikale opleidingen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

Wat verdient een rijinstructeur?2023-04-12T13:36:30+00:00
Een rijinstructeur verdient tussen de 5000 en 10000 per maand: een rijles kost gemiddeld 55 per uur. Als je 5 dagen per week, 8 uur per dag rijles geeft resulteert dit dus in een bedrag van 55 x 40 x 5= 2200 per week; Per maand komt dit uit op een bedrag van 8800. hiervan zal rond de 1000 per maand aan kosten gaan en 1527 naar de belasting.
Dit resulteert in een winst van 6273. Als je bereid bent ook 1 dag per week in het weekend te werken zal dit hoger uitkomen.

Rijinstructeur Opleiding kosten

Bekijk hieronder de kosten voor onze lesmethoden, zodat je kunt kiezen welke het beste bij je past.

E-learning

1850,-

 • 4-6 Maanden
 • Online Les
 • Studiemateriaal & Oefenexams
 • Gratis Heropleiding
 • Stage bemiddeling

 • 100% Baangarantie
 • Stagebank

Klassikaal

2245,-

Meest populair

 • 4 Maanden
 • Weekend, avond- of dagopleiding

 • Studiemateriaal & Oefenexams
 • Gratis Heropleiding
 • Stage bemiddeling

 • 100% Baangarantie
 • Stagebank

Blended (combinatie)

2245,-

 • 4-6 Maanden
 • Online- & Klassikaalles

 • Studiemateriaal & Oefenexams
 • Gratis Heropleiding
 • Stage bemiddeling

 • 100% Baangarantie
 • Stagebank

Opleiding rijinstructeur Enschede

Ben je gepassioneerd over het begeleiden van anderen in het behalen van hun rijbewijs? Bij onze rijinstructeur opleiding in Enschede bieden we jou de kans om van deze passie je beroep te maken. Onze uitgebreide opleiding, ondersteund door ervaren instructeurs, stelt je in staat om uit te blinken in het vak van rijinstructeur. Je verwerft niet alleen de nodige theoretische kennis en praktische vaardigheden, maar ook inzicht in de nieuwste verkeersregels en -technieken. Bovendien bieden wij waardevolle stageplaatsen bij gerenommeerde rijscholen in de regio, waardoor je direct praktijkervaring kunt opdoen. Grijp deze unieke kans en start jouw reis naar een bevredigende carrière als rijinstructeur in het bruisende Enschede.

Rijinstructeur opleiding Enschede

Bij onze rijinstructeur opleiding in Enschede ben je verzekerd van een hoogwaardige en professionele opleiding. Met onze ervaring en innovatieve lesmethode ontwikkel je alle benodigde vaardigheden. Persoonlijke aandacht en bekwame vakdocenten staan centraal. Velen mensen gingen je al voor en hebben bij ons hun theorie- en praktijktoetsen in één keer behaald. We zijn trots op ons succespercentage en streven naar jouw succes als rijinstructeur.

opleiding rijinstructeur
 • Termijn betalingen mogelijk

 • 100% Baangarantie/begeleiding voor ondernemers

 • STAP-subsidie (€1000,-) mogelijk

 • Gratis heropleiding indien vertraagd

opleiding rijinstructeur
 • Begeleiding op maat
 • Hoogste slaging van de regio!

 • Weekend, avond- en dagopleiding mogelijk

 • Stageplek mogelijkheden!

Rijinstructeur worden in Enschede

Droom je ervan om rijinstructeur te worden in het prachtige Enschede? Bij onze rijinstructeur opleiding in Enschede helpen we je die droom waar te maken. Gelegen in het hart van Noord-Brabant, biedt Enschede een bruisende mix van historische charme en moderne levendigheid. Als rijinstructeur in Enschede heb je de kans om te werken in een stad vol enthousiaste leerlingen en diverse verkeerssituaties. Onze opleiding biedt een persoonlijke aanpak en hoogwaardige training, zodat je de benodigde kennis en vaardigheden kunt ontwikkelen om een succesvolle rijinstructeur te worden. Word nu rijinstructeur in Enschede in deze prachtige stad!

Persoonlijke aandacht

Bij onze rijinstructeur opleiding in Enschede staat persoonlijke aandacht centraal. We begrijpen dat elke leerling uniek is en zijn eigen leerstijl en behoeften heeft. Daarom bieden we individuele begeleiding en ondersteuning gedurende het hele leerproces. Onze ervaren instructeurs nemen de tijd om je echt te leren kennen, naar je wensen en doelen te luisteren en de lesinhoud daarop af te stemmen. Of je nu extra hulp nodig hebt bij bepaalde verkeerssituaties of wat meer zelfvertrouwen wilt opbouwen, wij zijn er om je te helpen groeien. Met onze persoonlijke benadering zorgen we ervoor dat je het beste uit jezelf haalt en klaar bent om zelfverzekerd en succesvol als rijinstructeur aan de slag te gaan.

Ga naar de bovenkant