Rijinstructeur Opleiding Friesland2023-12-20T14:25:52+00:00

Rijinstructeur opleiding Friesland

 • Flexibele studiedagen
 • Klasikaal, Blended of E-Learning

 • Betaling in termijnen mogelijk

 • Diploma binnen 4 maanden

 • Gratis opleiding indien niet behaald!

Vrijblijvende Kennismaking

Leer ons kennen en ontdek jouw mogelijkheden

Opleiding Rijinstructeur

Onze opleiding tot rijinstructeur in Friesland.

Opleiding tot Rijinstructeur in 4 maanden!

Lesgeven aan jonge mensen en het hebben van veel vrijheid in je werk? Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismakingsgesprek in en ontdek de mogelijkheden. Maak van je passie je carrière en word rijinstructeur. Verdien meer dan €6000,- per maand als zelfstandige!

opleiding rijinstructeur

Unieke lesmethode

Ontdek onze bijzondere lesmethode die jou klaarstoomt om rijinstructeur te worden. Bij onze opleiding tot rijinstructeur in Friesland kun je op jouw eigen tempo leren, zowel in de klas als online. Wij begrijpen dat iedereen anders is, daarom bieden we persoonlijke aandacht en echte ervaringen via ons uitgebreide netwerk van stages en banen. Word een zelfverzekerde rijinstructeur met onze hoogwaardige opleiding bij Opleiding Rijinstructeur. Start jouw avontuur naar een boeiende carrière vandaag nog!

Rijinstructeur Worden in Friesland? Ontdek de Voordelen van Onze Opleiding

Wij bieden een gratis heropleiding ter waarde van €2499,- aan. Als je de opleiding bij ons hebt gevolgd maar het niet hebt gehaald vanwege tijdgebrek, een fulltime baan, privéomstandigheden, kun je gebruikmaken van onze kosteloze heropleiding tot rijinstructeur in Friesland. Wij zijn het enige opleidingsinstituut dat dit aanbiedt, en we geloven in jouw potentieel om rijinstructeur te worden. Schrijf je vandaag nog in voor onze rijinstructeur opleiding in Friesland en profiteer van onze unieke lesmethode in combinatie met een gratis heropleiding.

rijinstructeur opleiding

Vrijblijvende Kennismaking.

Maak nu een afspraak voor een intake en ontdek wat onze opleiding voor jou kan betekenen.

Herken jij jezelf in onze studenten?

Ondernemer

opleiding rijinstructeur

“ik ben 20 jaar oud en ik wil mijn eigen rijschool starten. Ik ben gepassioneerd door autorijden en wil mijn klanten de best mogelijke rijervaring bieden via mijn eigen rijschool.”

Ahmed, 20 jaar oud

Carrière Switch

“Ik ben Peter, 33 jaar oud en op zoek naar een carrière verandering als ICT-docent. Ik ben gepassioneerd in het lesgeven en leerlingen vaardigheden willen leren.”

Peter, 33 jaar oud

Herintreder

“Ik ben Linda, 41 jaar oud en heb de afgelopen periode niet gewerkt. Dankzij de mogelijkheid om in 4 maanden opgeleid te worden, kijk ik uit naar het worden van een rijinstructeur.

Linda, 41 jaar oud

Ervaring en expertise in het opleiden van rijinstructeurs.

Maak gebruik van de kennis en ervaring van onze vakdocenten en bereid je voor op een succesvolle carrière als rijinstructeur.

1800+

Instructeurs opgeleid

35+

Jaar ervaring

9

Vakdocenten

7

Verschillende leslocaties

rijinstructeur opleiding

Vraag een gratis studiegids aan

Ontvang onze uitgebreide studiegids en ontdek alles wat je moet weten over onze opleiding rijinstructeur.

Veelgestelde vragen

Hieronder zijn enkele veelgestelde vragen weergeven.

Wat is de duur van de stageperiode tijdens de rijinstructeur opleiding?2023-06-26T16:10:59+00:00

Tijdens fase 3 van rijinstructeur opleiding is er een verplichte stageperiode van 40 uur. Deze stage bestaat uit de volgende onderdelen:

– Minimaal 4 uur observeren en meekijken
– 35 uur zelfstandig lesgeven (schakel of automaat lesauto)

Wat zijn de voorwaarden om deel te nemen aan de rijinstructeur opleiding?2023-06-26T16:05:54+00:00

Voor de rijinstructeur opleiding zijn er in principe geen specifieke vereisten met betrekking tot vooropleiding. Indien je geen diploma’s hebt, is er de mogelijkheid om een toelatingstoets af te leggen. Wel is het verplicht om in het bezit te zijn van een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Lees meer over de eisen om deel te nemen aan de opleiding op onze pagina opleiding rijinstructeur eisen.

Kan ik een dag meelopen als rijinstructeur?2023-06-26T16:01:51+00:00

Ja, wij organiseren meerdere keren per jaar een meeloopdag in samenwerking met rijscholen. Tijdens deze dag krijgen jullie de kans om al jullie vragen aan ons en andere rijscholen te stellen.

Hoelang duurt de rijinstructeur opleiding?2023-04-12T13:50:16+00:00

Onze rijinstructeur opleiding duurt normaal gesproken 4 maanden. Dit traject stelt je in staat om binnen 4 maanden je droombaan als rijinstructeur te vervullen. Tijdens de opleiding doorloop je alle benodigde stof in hetzelfde tempo als bij een langere opleidingsduur. Als je meer tijd nodig hebt dan 4 maanden, bieden wij je de mogelijkheid om extra tijd te nemen om te leren voor de instructeurs opleiding.

Wat kost opleiding rijinstructeur?2023-04-12T13:39:12+00:00

Onze opleidingen variëren in prijs en beginnen vanaf 2499,-, afhankelijk van de specifieke opleiding die je wilt volgen. We bieden verschillende opties aan, waaronder online, blended en klassikale opleidingen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

Wat verdient een rijinstructeur?2023-04-12T13:36:30+00:00
Een rijinstructeur verdient tussen de 5000 en 10000 per maand: een rijles kost gemiddeld 55 per uur. Als je 5 dagen per week, 8 uur per dag rijles geeft resulteert dit dus in een bedrag van 55 x 40 x 5= 2200 per week; Per maand komt dit uit op een bedrag van 8800. hiervan zal rond de 1000 per maand aan kosten gaan en 1527 naar de belasting.
Dit resulteert in een winst van 6273. Als je bereid bent ook 1 dag per week in het weekend te werken zal dit hoger uitkomen.

Rijinstructeur Opleiding kosten

Bekijk hieronder de kosten voor onze lesmethoden, zodat je kunt kiezen welke het beste bij je past.

E-learning

1850,-

 • 4-6 Maanden
 • Online Les
 • Studiemateriaal & Oefenexams
 • Gratis Heropleiding
 • Stage bemiddeling

 • 100% Baangarantie
 • Stagebank

Klassikaal

2245,-

Meest populair

 • 4 Maanden
 • Weekend, avond- of dagopleiding

 • Studiemateriaal & Oefenexams
 • Gratis Heropleiding
 • Stage bemiddeling

 • 100% Baangarantie
 • Stagebank

Blended (combinatie)

2245,-

 • 4-6 Maanden
 • Online- & Klassikaalles

 • Studiemateriaal & Oefenexams
 • Gratis Heropleiding
 • Stage bemiddeling

 • 100% Baangarantie
 • Stagebank

Opleiding rijinstructeur Friesland

Je kunt binnen 4 maanden rijinstructeur worden door onze opleiding tot rijinstructeur in Friesland te volgen. De vereisten om rijinstructeur te worden zijn een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een vmbo tl-diploma of hoger. Als je geen vmbo tl-diploma hebt, kun je bij het IBKI een toelatingstoets afleggen. Na deze toets begin je met de rijinstructeur opleiding in Friesland bij ons. Wij begeleiden je door de stof. Onze theoretische docenten ondersteunen je bij fase 1a, 2a en 2b, terwijl onze praktijkdocenten je begeleiden bij 1b en fase 3a. Na het behalen van deze toetsen en het voltooien van 40 uur stage mag jij jezelf rijinstructeur noemen. Al jarenlang begeleiden wij mensen met de ambitie om de rijinstructeur opleiding in Friesland te volgen!

Rijinstructeur opleiding Friesland

Bij onze rijinstructeur opleiding in Friesland ben je verzekerd van een professionele en hoogwaardige opleiding. Onze ervaren docenten en unieke lesmethode helpen je om alle benodigde vaardigheden te ontwikkelen. We hechten veel waarde aan individuele aandacht voor onze leerlingen. Word een zelfverzekerde en succesvolle rijinstructeur en start jouw nieuwe carrière bij ons!

opleiding rijinstructeur
 • Termijn betalingen mogelijk

 • 100% Baangarantie/begeleiding voor ondernemers

 • STAP-subsidie (€1000,-) mogelijk

 • Gratis heropleiding indien vertraagd

opleiding rijinstructeur
 • Begeleiding op maat
 • Hoogste slaging van de regio!

 • Weekend, avond- en dagopleiding mogelijk

 • Stageplek mogelijkheden!

Rijinstructeur worden in Friesland

Heb je altijd al gedroomd van een carrière als rijinstructeur in Friesland? Bij ons wordt deze droom werkelijkheid, en dat al binnen slechts 4 maanden! Met een langdurige inzet voor kwaliteit bereiken onze toekomstige rijinstructeurs opmerkelijk hoge slagingspercentages. Wat het nog beter maakt: onze opleiding is niet alleen betaalbaar, maar ook zeer toegankelijk. Als je op zoek bent naar een betrouwbare opleider voor de rijinstructeur opleiding in Friesland, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Meld je vandaag nog aan voor een gratis kennismakingsgesprek en ontdek de overvloed aan mogelijkheden die voor je liggen!

Persoonlijke aandacht

Bij onze rijinstructeur opleiding in Friesland bieden we flexibiliteit die past bij jouw leven. Of je nu kiest voor weekend-, avond-, online- of klassikale lessen, wij passen ons aan aan jouw schema. Zo kun je op de voor jou meest geschikte momenten werken aan jouw droom om rijinstructeur te worden. Ontdek de vrijheid van leren op jouw eigen tempo en kies voor onze veelzijdige opleidingsmogelijkheden! Meld je aan en word binnen 4 maanden rijinstructeur!

Ga naar de bovenkant