Rijinstructeur opleiding Haarlem2023-12-20T14:37:32+00:00

Rijinstructeur opleiding Haarlem

 • Flexibele studiedagen
 • Klasikaal, Blended of E-Learning

 • Betaling in termijnen mogelijk

 • Diploma binnen 4 maanden

 • Gratis opleiding indien niet behaald!

Vrijblijvende Kennismaking

Leer ons kennen en ontdek jouw mogelijkheden

Opleiding Rijinstructeur

Onze opleiding tot rijinstructeur.

Opleiding tot Rijinstructeur in 4 maanden!

Lesgeven aan jonge mensen en het hebben van veel vrijheid in je werk? Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismakingsgesprek in en ontdek de mogelijkheden. Maak van je passie je carrière en word rijinstructeur. Verdien meer dan €6000,- per maand als zelfstandige!

opleiding rijinstructeur

Unieke lesmethode

Met onze jarenlange ervaring in de rijinstructeur opleiding branche hebben we een unieke lesmethode ontwikkeld. Onze expertise stelt ons in staat om gerichte lessen te geven die specifiek zijn afgestemd op het examen. Bij ons staat resultaat voorop en streven we naar tevreden klanten. Met onze persoonlijke aanpak en praktijkgerichte benadering bereiden we je optimaal voor, zodat je vol vertrouwen het examen kunt afleggen!

Gratis heropleiding

Onze jarenlange ervaring heeft geleid tot een unieke lesmethode die succes oplevert voor de meeste onze leerlingen. We begrijpen echter dat er soms uitdagingen zijn, zoals tijdgebrek of persoonlijke belemmeringen. Daarom bieden we een gratis her opleiding aan voor alle leerlingen die zich inschrijven voor onze rijinstructeur opleiding in Haarlem! Iedereen krijgt bij ons de kans om zijn of haar droom als rijinstructeur waar te maken! Maak vandaag nog de stap naar een bloeiende carrière als rijinstructeur in Haarlem en laat ons je helpen je doelen te bereiken!

rijinstructeur opleiding

Vrijblijvende Kennismaking.

Maak nu een afspraak voor een intake en ontdek wat onze opleiding voor jou kan betekenen.

Herken jij jezelf in onze studenten?

Ondernemer

opleiding rijinstructeur

“ik ben 20 jaar oud en ik wil mijn eigen rijschool starten. Ik ben gepassioneerd door autorijden en wil mijn klanten de best mogelijke rijervaring bieden via mijn eigen rijschool.”

Ahmed, 20 jaar oud

Carrière Switch

“Ik ben Peter, 33 jaar oud en op zoek naar een carrière verandering als ICT-docent. Ik ben gepassioneerd in het lesgeven en leerlingen vaardigheden willen leren.”

Peter, 33 jaar oud

Herintreder

“Ik ben Linda, 41 jaar oud en heb de afgelopen periode niet gewerkt. Dankzij de mogelijkheid om in 4 maanden opgeleid te worden, kijk ik uit naar het worden van een rijinstructeur.

Linda, 41 jaar oud

Ervaring en expertise in het opleiden van rijinstructeurs.

Maak gebruik van de kennis en ervaring van onze vakdocenten en bereid je voor op een succesvolle carrière als rijinstructeur.

1800+

Instructeurs opgeleid

35+

Jaar ervaring

9

Vakdocenten

7

Verschillende leslocaties

rijinstructeur opleiding

Vraag een gratis studiegids aan

Ontvang onze uitgebreide studiegids en ontdek alles wat je moet weten over onze opleiding rijinstructeur.

Veelgestelde vragen

Hieronder zijn enkele veelgestelde vragen weergeven.

Wat is de duur van de stageperiode tijdens de rijinstructeur opleiding?2023-06-26T16:10:59+00:00

Tijdens fase 3 van rijinstructeur opleiding is er een verplichte stageperiode van 40 uur. Deze stage bestaat uit de volgende onderdelen:

– Minimaal 4 uur observeren en meekijken
– 35 uur zelfstandig lesgeven (schakel of automaat lesauto)

Wat zijn de voorwaarden om deel te nemen aan de rijinstructeur opleiding?2023-06-26T16:05:54+00:00

Voor de rijinstructeur opleiding zijn er in principe geen specifieke vereisten met betrekking tot vooropleiding. Indien je geen diploma’s hebt, is er de mogelijkheid om een toelatingstoets af te leggen. Wel is het verplicht om in het bezit te zijn van een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Lees meer over de eisen om deel te nemen aan de opleiding op onze pagina opleiding rijinstructeur eisen.

Kan ik een dag meelopen als rijinstructeur?2023-06-26T16:01:51+00:00

Ja, wij organiseren meerdere keren per jaar een meeloopdag in samenwerking met rijscholen. Tijdens deze dag krijgen jullie de kans om al jullie vragen aan ons en andere rijscholen te stellen.

Hoelang duurt de rijinstructeur opleiding?2023-04-12T13:50:16+00:00

Onze rijinstructeur opleiding duurt normaal gesproken 4 maanden. Dit traject stelt je in staat om binnen 4 maanden je droombaan als rijinstructeur te vervullen. Tijdens de opleiding doorloop je alle benodigde stof in hetzelfde tempo als bij een langere opleidingsduur. Als je meer tijd nodig hebt dan 4 maanden, bieden wij je de mogelijkheid om extra tijd te nemen om te leren voor de instructeurs opleiding.

Wat kost opleiding rijinstructeur?2023-04-12T13:39:12+00:00

Onze opleidingen variëren in prijs en beginnen vanaf 2499,-, afhankelijk van de specifieke opleiding die je wilt volgen. We bieden verschillende opties aan, waaronder online, blended en klassikale opleidingen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

Wat verdient een rijinstructeur?2023-04-12T13:36:30+00:00
Een rijinstructeur verdient tussen de 5000 en 10000 per maand: een rijles kost gemiddeld 55 per uur. Als je 5 dagen per week, 8 uur per dag rijles geeft resulteert dit dus in een bedrag van 55 x 40 x 5= 2200 per week; Per maand komt dit uit op een bedrag van 8800. hiervan zal rond de 1000 per maand aan kosten gaan en 1527 naar de belasting.
Dit resulteert in een winst van 6273. Als je bereid bent ook 1 dag per week in het weekend te werken zal dit hoger uitkomen.

Rijinstructeur Opleiding kosten

Bekijk hieronder de kosten voor onze lesmethoden, zodat je kunt kiezen welke het beste bij je past.

E-learning

1850,-

 • 4-6 Maanden
 • Online Les
 • Studiemateriaal & Oefenexams
 • Gratis Heropleiding
 • Stage bemiddeling

 • 100% Baangarantie
 • Stagebank

Klassikaal

2245,-

Meest populair

 • 4 Maanden
 • Weekend, avond- of dagopleiding

 • Studiemateriaal & Oefenexams
 • Gratis Heropleiding
 • Stage bemiddeling

 • 100% Baangarantie
 • Stagebank

Blended (combinatie)

2245,-

 • 4-6 Maanden
 • Online- & Klassikaalles

 • Studiemateriaal & Oefenexams
 • Gratis Heropleiding
 • Stage bemiddeling

 • 100% Baangarantie
 • Stagebank

Opleiding rijinstructeur Haarlem

Ben je geïnteresseerd in het worden van een auto rijinstructeur in Haarlem? Onze rijinstructeur opleiding in Haarlem is de ideale keuze om jouw droom te verwezenlijken! Bij ons vind je een ervaren team dat klaarstaat om je te begeleiden op de weg naar succes. Dankzij onze unieke lesmethode slagen bijna al onze cursisten in één keer! Aarzel niet langer en meld je vandaag nog aan om de eerste stap te zetten naar een opwindende carrière als rijinstructeur in Haarlem!

Rijinstructeur opleiding Haarlem

Wij zijn als rijinstructeur opleiding actief op verschillende locaties in Nederland, waardoor je niet ver hoeft te reizen om je lessen te kunnen volgen als je in Haarlem woont. Ons team bestaat uit ervaren docenten die zelf examinator zijn geweest of ruime kennis hebben als rijinstructeur. Zij begeleiden je tijdens je opleiding om een rijinstructeur te worden in Haarlem. Met de jarenlange ervaring van onze docenten en ons team bieden wij examengerichte lessen, wat resulteert in een hoger slagingspercentage dan veel andere opleiders. Dankzij ons uitgebreide netwerk van rijscholen is het vinden van een stageplek voor je rijinstructeur opleiding bij ons eenvoudig. Meld je vandaag nog aan en profiteer van onze lopende actie voor een gratis her opleiding!

opleiding rijinstructeur
 • Termijn betalingen mogelijk

 • 100% Baangarantie/begeleiding voor ondernemers

 • STAP-subsidie (€1000,-) mogelijk

 • Gratis heropleiding indien vertraagd

opleiding rijinstructeur
 • Begeleiding op maat
 • Hoogste slaging van de regio!

 • Weekend, avond- en dagopleiding mogelijk

 • Stageplek mogelijkheden!

Rijinstructeur worden in Haarlem

Haarlem, een bruisende stad met meer dan 200.000 inwoners, biedt talloze mogelijkheden om je eigen rijschool te starten. Als rijinstructeur wilt worden en op zoek bent naar een rijinstructeur opleiding in Haarlem met een indrukwekkend slagingspercentage, dan zit je bij ons helemaal goed! Al geruime tijd begeleiden we enthousiaste kandidaten naar het behalen van hun WRM-pas in deze regio. Onze ervaren docenten staan klaar om je een examengerichte training te bieden, zodat je alle essentiële vaardigheden kunt ontwikkelen om een succesvolle rijinstructeur te worden in Haarlem. Tijdens je studie helpen we je graag bij het vinden van een stageplek en zodra je de opleiding hebt afgerond, blijven we je ondersteunen bij het ondernemen. We voorzien je van begeleiding op het gebied van facturatie, planning, leaseopties voor lesauto’s en marketing voor je rijschool. Bij ons ben je niet alleen een student tijdens de opleiding, maar een student voor het leven.!

Persoonlijke aandacht

Bij onze rijinstructeur opleiding in Haarlem staat persoonlijke aandacht centraal. We begrijpen dat elke leerling uniek is, met verschillende leerstijlen, doelen en uitdagingen. Ons ervaren team van docenten staat altijd klaar om je individueel te begeleiden en te ondersteunen, ongeacht je leeftijd of leervermogen. We nemen de tijd om jou echt te leren kennen, naar je wensen te luisteren en de lesinhoud en aanpak aan te passen op jouw specifieke behoeften. Tijdens de opleiding staan we altijd paraat om al jouw vragen te beantwoorden, eventuele twijfels weg te nemen en extra ondersteuning te bieden indien nodig. Met deze persoonlijke benadering optimaliseren we jouw leerproces, zodat je alle benodigde vaardigheden en kennis kunt verwerven om een succesvolle rijinstructeur te worden.

Ga naar de bovenkant