Rijinstructeur Opleiding Leeuwarden2023-12-22T08:03:18+00:00

Rijinstructeur opleiding Leeuwarden

 • Flexibele studiedagen
 • Klasikaal, Blended of E-Learning

 • Betaling in termijnen mogelijk

 • Diploma binnen 4 maanden

 • Gratis opleiding indien niet behaald!

Vrijblijvende Kennismaking

Leer ons kennen en ontdek jouw mogelijkheden

Opleiding Rijinstructeur

Onze opleiding tot rijinstructeur in Leeuwarden.

Opleiding tot Rijinstructeur in 4 maanden!

Lesgeven aan jonge mensen en het hebben van veel vrijheid in je werk? Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismakingsgesprek in en ontdek de mogelijkheden. Maak van je passie je carrière en word rijinstructeur. Verdien meer dan €6000,- per maand als zelfstandige!

opleiding rijinstructeur

De beste rijinstructeur opleiding in Leeuwarden

Wij leiden al jarenlang mensen op met de ambitie om rijinstructeur te worden in Leeuwarden. Dankzij onze ervaring en kennis in deze branche hebben wij een unieke lesmethode ontwikkeld voor onze rijinstructeur opleiding in Leeuwarden, waardoor wij al jarenlang aan de top deze branche staan.

Gratis heropleiding

Ben je gestart met je rijinstructeur opleiding in Leeuwarden bij ons, maar heb je het net niet gehaald vanwege privéomstandigheden, werk of tijdsnood? Geen probleem! Wij bieden op dit moment al onze leerlingen een gratis heropleiding aan. We geloven in onze kwaliteiten en in onze leerlingen. Bij ons kan iedereen de droom om rijinstructeur te worden verwezenlijken. Schrijf je vandaag nog in voor de rijinstructeur opleiding in Leeuwarden en profiteer van onze unieke lesmethode in combinatie met een gratis heropleiding.

rijinstructeur opleiding

Vrijblijvende Kennismaking.

Maak nu een afspraak voor een intake en ontdek wat onze opleiding voor jou kan betekenen.

Herken jij jezelf in onze studenten?

Ondernemer

opleiding rijinstructeur

“ik ben 20 jaar oud en ik wil mijn eigen rijschool starten. Ik ben gepassioneerd door autorijden en wil mijn klanten de best mogelijke rijervaring bieden via mijn eigen rijschool.”

Ahmed, 20 jaar oud

Carrière Switch

“Ik ben Peter, 33 jaar oud en op zoek naar een carrière verandering als ICT-docent. Ik ben gepassioneerd in het lesgeven en leerlingen vaardigheden willen leren.”

Peter, 33 jaar oud

Herintreder

“Ik ben Linda, 41 jaar oud en heb de afgelopen periode niet gewerkt. Dankzij de mogelijkheid om in 4 maanden opgeleid te worden, kijk ik uit naar het worden van een rijinstructeur.

Linda, 41 jaar oud

Ervaring en expertise in het opleiden van rijinstructeurs.

Maak gebruik van de kennis en ervaring van onze vakdocenten en bereid je voor op een succesvolle carrière als rijinstructeur.

1800+

Instructeurs opgeleid

35+

Jaar ervaring

9

Vakdocenten

7

Verschillende leslocaties

rijinstructeur opleiding

Vraag een gratis studiegids aan

Ontvang onze uitgebreide studiegids en ontdek alles wat je moet weten over onze opleiding rijinstructeur.

Veelgestelde vragen

Hieronder zijn enkele veelgestelde vragen weergeven.

Wat is de duur van de stageperiode tijdens de rijinstructeur opleiding?2023-06-26T16:10:59+00:00

Tijdens fase 3 van rijinstructeur opleiding is er een verplichte stageperiode van 40 uur. Deze stage bestaat uit de volgende onderdelen:

– Minimaal 4 uur observeren en meekijken
– 35 uur zelfstandig lesgeven (schakel of automaat lesauto)

Wat zijn de voorwaarden om deel te nemen aan de rijinstructeur opleiding?2023-06-26T16:05:54+00:00

Voor de rijinstructeur opleiding zijn er in principe geen specifieke vereisten met betrekking tot vooropleiding. Indien je geen diploma’s hebt, is er de mogelijkheid om een toelatingstoets af te leggen. Wel is het verplicht om in het bezit te zijn van een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Lees meer over de eisen om deel te nemen aan de opleiding op onze pagina opleiding rijinstructeur eisen.

Kan ik een dag meelopen als rijinstructeur?2023-06-26T16:01:51+00:00

Ja, wij organiseren meerdere keren per jaar een meeloopdag in samenwerking met rijscholen. Tijdens deze dag krijgen jullie de kans om al jullie vragen aan ons en andere rijscholen te stellen.

Hoelang duurt de rijinstructeur opleiding?2023-04-12T13:50:16+00:00

Onze rijinstructeur opleiding duurt normaal gesproken 4 maanden. Dit traject stelt je in staat om binnen 4 maanden je droombaan als rijinstructeur te vervullen. Tijdens de opleiding doorloop je alle benodigde stof in hetzelfde tempo als bij een langere opleidingsduur. Als je meer tijd nodig hebt dan 4 maanden, bieden wij je de mogelijkheid om extra tijd te nemen om te leren voor de instructeurs opleiding.

Wat kost opleiding rijinstructeur?2023-04-12T13:39:12+00:00

Onze opleidingen variëren in prijs en beginnen vanaf 2499,-, afhankelijk van de specifieke opleiding die je wilt volgen. We bieden verschillende opties aan, waaronder online, blended en klassikale opleidingen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

Wat verdient een rijinstructeur?2023-04-12T13:36:30+00:00
Een rijinstructeur verdient tussen de 5000 en 10000 per maand: een rijles kost gemiddeld 55 per uur. Als je 5 dagen per week, 8 uur per dag rijles geeft resulteert dit dus in een bedrag van 55 x 40 x 5= 2200 per week; Per maand komt dit uit op een bedrag van 8800. hiervan zal rond de 1000 per maand aan kosten gaan en 1527 naar de belasting.
Dit resulteert in een winst van 6273. Als je bereid bent ook 1 dag per week in het weekend te werken zal dit hoger uitkomen.

Rijinstructeur Opleiding kosten

Bekijk hieronder de kosten voor onze lesmethoden, zodat je kunt kiezen welke het beste bij je past.

E-learning

1850,-

 • 4-6 Maanden
 • Online Les
 • Studiemateriaal & Oefenexams
 • Gratis Heropleiding
 • Stage bemiddeling

 • 100% Baangarantie
 • Stagebank

Klassikaal

2245,-

Meest populair

 • 4 Maanden
 • Weekend, avond- of dagopleiding

 • Studiemateriaal & Oefenexams
 • Gratis Heropleiding
 • Stage bemiddeling

 • 100% Baangarantie
 • Stagebank

Blended (combinatie)

2245,-

 • 4-6 Maanden
 • Online- & Klassikaalles

 • Studiemateriaal & Oefenexams
 • Gratis Heropleiding
 • Stage bemiddeling

 • 100% Baangarantie
 • Stagebank

Opleiding rijinstructeur Leeuwarden

Ben je op zoek naar een nieuwe carrière als rijinstructeur? Het is bij ons mogelijk om jezelf om te scholen tot rijinstructeur binnen 4 maanden met onze opleiding tot rijinstructeur in Leeuwarden! Wij leiden jou op tot een professionele rijinstructeur, zelfs zonder voorkennis of ervaring. Je moet in het bezit zijn van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een vmbo-diploma voor de start van deze opleiding. Mocht je geen vmbo-diploma bezitten, dan kun je een toelatingstoets bij het IBKI doen. Na de start van onze opleiding tot rijinstructeur in Leeuwarden word je begeleid door ervaren vakdocenten. Met onze unieke lesmethode kun je alle benodigde vaardigheden in korte tijd ontwikkelen, waardoor je binnen 4 maanden rijinstructeur kunt worden. Grijp deze kans en start jouw nieuwe carrière bij ons!

Rijinstructeur opleiding Leeuwarden

Ontdek onze rijinstructeur opleiding in Leeuwarden, waar ervaring en expertise samenkomen. Wij maken het behalen van je opleiding eenvoudig door jou niet alleen theoretische te begeleiden, maar ook praktische door onze speciale samenwerking met lokale rijscholen. Bij ons krijg je de kans om stage te lopen bij lokale rijscholen, een service die je elders niet vindt! Leer op een unieke manier met onze bewezen lesmethode. Begin vandaag nog aan jouw reis naar succes!

opleiding rijinstructeur
 • Termijn betalingen mogelijk

 • 100% Baangarantie/begeleiding voor ondernemers

 • STAP-subsidie (€1000,-) mogelijk

 • Gratis heropleiding indien vertraagd

opleiding rijinstructeur
 • Begeleiding op maat
 • Hoogste slaging van de regio!

 • Weekend, avond- en dagopleiding mogelijk

 • Stageplek mogelijkheden!

Rijinstructeur worden in Leeuwarden

Droom je ervan om rijinstructeur te worden in Leeuwarden? Bij ons is die droom binnen handbereik, en dat al in slechts 4 maanden! Onze jarenlange toewijding aan kwaliteit resulteert in een hoog slagingspercentage onder toekomstige rijinstructeurs. Het beste van alles: onze opleiding is betaalbaar en toegankelijk. Als je op zoek bent naar een betrouwbare opleider voor de opleiding tot rijinstructeur in Leeuwarden, ben je bij ons aan het juiste adres. Meld je vandaag nog aan voor een gratis kennismakingsgesprek en ontdek alle mogelijkheden!

Persoonlijke aandacht

Bij Opleiding Rijinstructeur bieden we een flexibel traject om rijinstructeur te worden in Leeuwarden, volledig aangepast aan de behoeften en planning van elke leerling. Of je nu de voorkeur geeft aan klassikale of online lessen, je kunt op elk gewenst moment beginnen. Bovendien krijg je toegang tot ons uitgebreide netwerk van stages en carrièremogelijkheden, wat een goed begin betekent voor jouw carrière als rijinstructeur. Kies voor de hoogwaardige rijinstructeur opleiding in Leeuwarden en zet vandaag de eerste stap naar een boeiende en uitdagende carrière in de rijschoolbranche!

Ga naar de bovenkant