Rijinstructeur Opleiding Limburg2023-10-08T21:42:37+00:00

Rijinstructeur opleiding Limburg

 • Flexibele studiedagen
 • Klasikaal, Blended of E-Learning

 • Betaling in termijnen mogelijk

 • Diploma binnen 4 maanden

 • Gratis opleiding indien niet behaald!

Vrijblijvende Kennismaking

Leer ons kennen en ontdek jouw mogelijkheden

Opleiding Rijinstructeur

Onze opleiding tot rijinstructeur in Limburg.

Opleiding tot Rijinstructeur in 4 maanden!

Lesgeven aan jonge mensen en het hebben van veel vrijheid in je werk? Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismakingsgesprek in en ontdek de mogelijkheden. Maak van je passie je carrière en word rijinstructeur. Verdien meer dan €6000,- per maand als zelfstandige!

opleiding rijinstructeur

De beste rijinstructeur opleiding Limburg

Al jarenlang begeleiden wij enthousiaste mensen met dromen van een carrière als rijinstructeur in Limburg. Onze uitgebreide ervaring en jarenlange kennis hebben geleid tot de ontwikkeling van een unieke lesmethode voor onze rijinstructeur opleiding in Limburg, waarmee wij continu de top van deze branche bereiken.

Gratis heropleiding

Ben je begonnen met je rijinstructeur opleiding in Limburg bij ons, maar heb je het niet kunnen afronden door privéomstandigheden, werk, of tijdsgebrek? Geen probleem! Momenteel bieden wij al onze leerlingen kosteloos de kans op een herkansing. Wij geloven in onze capaciteiten en in jou als leerling. Bij ons krijgt iedereen de mogelijkheid om de droom van het worden van een rijinstructeur te verwezenlijken. Schrijf je vandaag nog in voor de rijinstructeur opleiding in Limburg en ontdek onze unieke lesmethode, samen met de gratis herkansingsoptie.

rijinstructeur opleiding

Vrijblijvende Kennismaking.

Maak nu een afspraak voor een intake en ontdek wat onze opleiding voor jou kan betekenen.

Herken jij jezelf in onze studenten?

Ondernemer

opleiding rijinstructeur

“ik ben 20 jaar oud en ik wil mijn eigen rijschool starten. Ik ben gepassioneerd door autorijden en wil mijn klanten de best mogelijke rijervaring bieden via mijn eigen rijschool.”

Ahmed, 20 jaar oud

Carrière Switch

“Ik ben Peter, 33 jaar oud en op zoek naar een carrière verandering als ICT-docent. Ik ben gepassioneerd in het lesgeven en leerlingen vaardigheden willen leren.”

Peter, 33 jaar oud

Herintreder

“Ik ben Linda, 41 jaar oud en heb de afgelopen periode niet gewerkt. Dankzij de mogelijkheid om in 4 maanden opgeleid te worden, kijk ik uit naar het worden van een rijinstructeur.

Linda, 41 jaar oud

Ervaring en expertise in het opleiden van rijinstructeurs.

Maak gebruik van de kennis en ervaring van onze vakdocenten en bereid je voor op een succesvolle carrière als rijinstructeur.

1800+

Instructeurs opgeleid

35+

Jaar ervaring

9

Vakdocenten

7

Verschillende leslocaties

rijinstructeur opleiding

Vraag een gratis studiegids aan

Ontvang onze uitgebreide studiegids en ontdek alles wat je moet weten over onze opleiding rijinstructeur.

Veelgestelde vragen

Hieronder zijn enkele veelgestelde vragen weergeven.

Wat is de duur van de stageperiode tijdens de rijinstructeur opleiding?2023-06-26T16:10:59+00:00

Tijdens fase 3 van rijinstructeur opleiding is er een verplichte stageperiode van 40 uur. Deze stage bestaat uit de volgende onderdelen:

– Minimaal 4 uur observeren en meekijken
– 35 uur zelfstandig lesgeven (schakel of automaat lesauto)

Wat zijn de voorwaarden om deel te nemen aan de rijinstructeur opleiding?2023-06-26T16:05:54+00:00

Voor de rijinstructeur opleiding zijn er in principe geen specifieke vereisten met betrekking tot vooropleiding. Indien je geen diploma’s hebt, is er de mogelijkheid om een toelatingstoets af te leggen. Wel is het verplicht om in het bezit te zijn van een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Lees meer over de eisen om deel te nemen aan de opleiding op onze pagina opleiding rijinstructeur eisen.

Kan ik een dag meelopen als rijinstructeur?2023-06-26T16:01:51+00:00

Ja, wij organiseren meerdere keren per jaar een meeloopdag in samenwerking met rijscholen. Tijdens deze dag krijgen jullie de kans om al jullie vragen aan ons en andere rijscholen te stellen.

Hoelang duurt de rijinstructeur opleiding?2023-04-12T13:50:16+00:00

Onze rijinstructeur opleiding duurt normaal gesproken 4 maanden. Dit traject stelt je in staat om binnen 4 maanden je droombaan als rijinstructeur te vervullen. Tijdens de opleiding doorloop je alle benodigde stof in hetzelfde tempo als bij een langere opleidingsduur. Als je meer tijd nodig hebt dan 4 maanden, bieden wij je de mogelijkheid om extra tijd te nemen om te leren voor de instructeurs opleiding.

Wat kost opleiding rijinstructeur?2023-04-12T13:39:12+00:00

Onze opleidingen variëren in prijs en beginnen vanaf 2499,-, afhankelijk van de specifieke opleiding die je wilt volgen. We bieden verschillende opties aan, waaronder online, blended en klassikale opleidingen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

Wat verdient een rijinstructeur?2023-04-12T13:36:30+00:00
Een rijinstructeur verdient tussen de 5000 en 10000 per maand: een rijles kost gemiddeld 55 per uur. Als je 5 dagen per week, 8 uur per dag rijles geeft resulteert dit dus in een bedrag van 55 x 40 x 5= 2200 per week; Per maand komt dit uit op een bedrag van 8800. hiervan zal rond de 1000 per maand aan kosten gaan en 1527 naar de belasting.
Dit resulteert in een winst van 6273. Als je bereid bent ook 1 dag per week in het weekend te werken zal dit hoger uitkomen.

Rijinstructeur Opleiding kosten

Bekijk hieronder de kosten voor onze lesmethoden, zodat je kunt kiezen welke het beste bij je past.

E-learning

1850,-

 • 4-6 Maanden
 • Online Les
 • Studiemateriaal & Oefenexams
 • Gratis Heropleiding
 • Stage bemiddeling

 • 100% Baangarantie
 • Stagebank

Klassikaal

2245,-

Meest populair

 • 4 Maanden
 • Weekend, avond- of dagopleiding

 • Studiemateriaal & Oefenexams
 • Gratis Heropleiding
 • Stage bemiddeling

 • 100% Baangarantie
 • Stagebank

Blended (combinatie)

2245,-

 • 4-6 Maanden
 • Online- & Klassikaalles

 • Studiemateriaal & Oefenexams
 • Gratis Heropleiding
 • Stage bemiddeling

 • 100% Baangarantie
 • Stagebank

Opleiding rijinstructeur Limburg

Overweeg je een nieuwe loopbaan als rijinstructeur? Binnen 4 maanden kun je jezelf omscholen tot rijinstructeur met onze speciale opleiding in Limburg! Wij vormen je om tot een professionele rijinstructeur, zelfs zonder voorafgaande kennis of ervaring. Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een vmbo-diploma zijn vereist vóór aanvang van de opleiding. Als je geen vmbo-diploma hebt, bieden we een toelatingstoets bij het IBKI aan. Onze ervaren vakdocenten begeleiden je na de start van de opleiding tot rijinstructeur in Limburg. Dankzij onze unieke lesmethode ontwikkel je snel alle vereiste vaardigheden, waardoor je in slechts 4 maanden rijinstructeur kunt worden. Pak deze kans en begin aan je nieuwe carrière bij ons!

Rijinstructeur opleiding Limburg

Verken onze hoogwaardige rijinstructeur opleiding in Limburg, waar ervaring en expertise samenkomen. Het succesvol afronden van je opleiding wordt bij ons vergemakkelijkt door zowel theoretische begeleiding als praktische ondersteuning, dankzij onze speciale samenwerking met lokale rijscholen in Limburg. Bij ons krijg je de gelegenheid om stage te lopen bij geselecteerde rijscholen, een service die elders ontbreekt. Ontwikkel je vaardigheden op een unieke wijze met onze bewezen lesmethode. Start vandaag nog jouw reis naar een succesvolle carrière als rijinstructeur!

opleiding rijinstructeur
 • Termijn betalingen mogelijk

 • 100% Baangarantie/begeleiding voor ondernemers

 • STAP-subsidie (€1000,-) mogelijk

 • Gratis heropleiding indien vertraagd

opleiding rijinstructeur
 • Begeleiding op maat
 • Hoogste slaging van de regio!

 • Weekend, avond- en dagopleiding mogelijk

 • Stageplek mogelijkheden!

Rijinstructeur worden in Limburg

Droom je ervan om rijinstructeur te worden in Limburg? Bij ons is deze droom binnen handbereik, en dat al in slechts 4 maanden! Al jarenlang zetten we ons in voor kwaliteit, wat resulteert in een hoog slagingspercentage onder onze toekomstige rijinstructeurs. Het mooiste is: onze opleiding is betaalbaar en toegankelijk. Als je op zoek bent naar een betrouwbare opleider voor de opleiding tot rijinstructeur in Limburg, ben je bij ons aan het juiste adres. Meld je vandaag nog aan voor een gratis kennismakingsgesprek en ontdek de mogelijkheden!

Persoonlijke aandacht

Bij Opleiding Rijinstructeur in Limburg bieden wij een flexibel leertraject dat volledig is afgestemd op jouw individuele behoeften en agenda. Of je nu de voorkeur geeft aan klassikale lessen of online cursussen, je kunt op elk gewenst moment beginnen. Daarnaast kun je profiteren van ons uitgebreide netwerk van stageplaatsen en carrièremogelijkheden, waardoor je een vliegende start kunt maken als rijinstructeur. Kies voor de hoogwaardige rijinstructeur opleiding van Opleiding Rijinstructeur en zet vandaag de eerste stap naar een boeiende en uitdagende carrière in de rijschoolbranche.

Ga naar de bovenkant