Rijinstructeur opleiding Rotterdam2023-06-27T18:42:45+00:00

Rijinstructeur opleiding Rotterdam

 • Flexibele studiedagen
 • Klasikaal, Blended of E-Learning

 • Betaling in termijnen mogelijk

 • Diploma binnen 4 maanden

 • Gratis opleiding indien niet behaald!

Vrijblijvende Kennismaking

Leer ons kennen en ontdek jouw mogelijkheden

Opleiding Rijinstructeur

Onze opleiding tot rijinstructeur.

Opleiding tot Rijinstructeur in 4 maanden!

Lesgeven aan jonge mensen en het hebben van veel vrijheid in je werk? Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismakingsgesprek in en ontdek de mogelijkheden. Maak van je passie je carrière en word rijinstructeur. Verdien meer dan €6000,- per maand als zelfstandige!

opleiding rijinstructeur

Unieke lesmethode

Wij bieden een rijinstructeur opleiding met een speciale lesmethode. Dankzij deze gerichte aanpak zijn we al vele jaren een toonaangevend instituut in de rijinstructeur opleiding. Hierdoor kunnen we als rijinstructeur opleiding in Rotterdam kwaliteit en succes verzekeren.

Gratis heropleiding

Indien je de opleiding hebt gevolgd maar niet het gewenste resultaat hebt behaald, bieden wij je een gratis opleiding aan. Wij hebben volledig vertrouwen in jouw capaciteiten en zullen je op elk moment begeleiden. Transformeer jezelf tot een zelfverzekerde en succesvolle rijinstructeur. Aarzel niet en schrijf je vandaag nog in om te profiteren van onze unieke lesmethode, inclusief de mogelijkheid tot kosteloze her opleiding.

rijinstructeur opleiding

Vrijblijvende Kennismaking.

Maak nu een afspraak voor een intake en ontdek wat onze opleiding voor jou kan betekenen.

Herken jij jezelf in onze studenten?

Ondernemer

opleiding rijinstructeur

“ik ben 20 jaar oud en ik wil mijn eigen rijschool starten. Ik ben gepassioneerd door autorijden en wil mijn klanten de best mogelijke rijervaring bieden via mijn eigen rijschool.”

Ahmed, 20 jaar oud

Carrière Switch

“Ik ben Peter, 33 jaar oud en op zoek naar een carrière verandering als ICT-docent. Ik ben gepassioneerd in het lesgeven en leerlingen vaardigheden willen leren.”

Peter, 33 jaar oud

Herintreder

“Ik ben Linda, 41 jaar oud en heb de afgelopen periode niet gewerkt. Dankzij de mogelijkheid om in 4 maanden opgeleid te worden, kijk ik uit naar het worden van een rijinstructeur.

Linda, 41 jaar oud

Ervaring en expertise in het opleiden van rijinstructeurs.

Maak gebruik van de kennis en ervaring van onze vakdocenten en bereid je voor op een succesvolle carrière als rijinstructeur.

1800+

Instructeurs opgeleid

35+

Jaar ervaring

9

Vakdocenten

7

Verschillende leslocaties

rijinstructeur opleiding

Vraag een gratis studiegids aan

Ontvang onze uitgebreide studiegids en ontdek alles wat je moet weten over onze opleiding rijinstructeur.

Veelgestelde vragen

Hieronder zijn enkele veelgestelde vragen weergeven.

Wat is de duur van de stageperiode tijdens de rijinstructeur opleiding?2023-06-26T16:10:59+00:00

Tijdens fase 3 van rijinstructeur opleiding is er een verplichte stageperiode van 40 uur. Deze stage bestaat uit de volgende onderdelen:

– Minimaal 4 uur observeren en meekijken
– 35 uur zelfstandig lesgeven (schakel of automaat lesauto)

Wat zijn de voorwaarden om deel te nemen aan de rijinstructeur opleiding?2023-06-26T16:05:54+00:00

Voor de rijinstructeur opleiding zijn er in principe geen specifieke vereisten met betrekking tot vooropleiding. Indien je geen diploma’s hebt, is er de mogelijkheid om een toelatingstoets af te leggen. Wel is het verplicht om in het bezit te zijn van een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Lees meer over de eisen om deel te nemen aan de opleiding op onze pagina opleiding rijinstructeur eisen.

Kan ik een dag meelopen als rijinstructeur?2023-06-26T16:01:51+00:00

Ja, wij organiseren meerdere keren per jaar een meeloopdag in samenwerking met rijscholen. Tijdens deze dag krijgen jullie de kans om al jullie vragen aan ons en andere rijscholen te stellen.

Hoelang duurt de rijinstructeur opleiding?2023-04-12T13:50:16+00:00

Onze rijinstructeur opleiding duurt normaal gesproken 4 maanden. Dit traject stelt je in staat om binnen 4 maanden je droombaan als rijinstructeur te vervullen. Tijdens de opleiding doorloop je alle benodigde stof in hetzelfde tempo als bij een langere opleidingsduur. Als je meer tijd nodig hebt dan 4 maanden, bieden wij je de mogelijkheid om extra tijd te nemen om te leren voor de instructeurs opleiding.

Wat kost opleiding rijinstructeur?2023-04-12T13:39:12+00:00

Onze opleidingen variëren in prijs en beginnen vanaf 2499,-, afhankelijk van de specifieke opleiding die je wilt volgen. We bieden verschillende opties aan, waaronder online, blended en klassikale opleidingen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

Wat verdient een rijinstructeur?2023-04-12T13:36:30+00:00
Een rijinstructeur verdient tussen de 5000 en 10000 per maand: een rijles kost gemiddeld 55 per uur. Als je 5 dagen per week, 8 uur per dag rijles geeft resulteert dit dus in een bedrag van 55 x 40 x 5= 2200 per week; Per maand komt dit uit op een bedrag van 8800. hiervan zal rond de 1000 per maand aan kosten gaan en 1527 naar de belasting.
Dit resulteert in een winst van 6273. Als je bereid bent ook 1 dag per week in het weekend te werken zal dit hoger uitkomen.

Rijinstructeur Opleiding kosten

Bekijk hieronder de kosten voor onze lesmethoden, zodat je kunt kiezen welke het beste bij je past.

E-learning

1850,-

 • 4-6 Maanden
 • Online Les
 • Studiemateriaal & Oefenexams
 • Gratis Heropleiding
 • Stage bemiddeling

 • 100% Baangarantie
 • Stagebank

Klassikaal

2245,-

Meest populair

 • 4 Maanden
 • Weekend, avond- of dagopleiding

 • Studiemateriaal & Oefenexams
 • Gratis Heropleiding
 • Stage bemiddeling

 • 100% Baangarantie
 • Stagebank

Blended (combinatie)

2245,-

 • 4-6 Maanden
 • Online- & Klassikaalles

 • Studiemateriaal & Oefenexams
 • Gratis Heropleiding
 • Stage bemiddeling

 • 100% Baangarantie
 • Stagebank

Opleiding rijinstructeur Rotterdam

Zet de eerste stap naar jouw droombaan als rijinstructeur met onze rijinstructeur opleiding in Rotterdam. Binnen slechts 4 maanden tijd zullen wij je begeleiden en opleiden tot een professionele rijinstructeur, zelfs als je geen voorkennis of ervaring hebt. Onze unieke lesmethode, onder leiding van ervaren vakdocenten, stelt je in staat om alle benodigde vaardigheden te ontwikkelen, waaronder verkeersinzicht, leerlingbegeleiding en essentiële rijtechnieken. Na het afronden van deze intensieve opleiding ben je volledig klaar om succesvol als rijinstructeur aan de slag te gaan. Mis deze geweldige kans niet en start jouw nieuwe carrière bij ons!

Rijinstructeur opleiding Rotterdam

Rijinstructeur opleiding in Rotterdam betekent gegarandeerd een professionele en hoogwaardige opleiding. Onze ervaren docenten en unieke lesmethode zorgen ervoor dat je alle vereiste vaardigheden kunt ontwikkelen. Bij ons staat persoonlijke aandacht voor elke leerling voorop. Maak van jezelf een zelfverzekerde en succesvolle rijinstructeur en begin je nieuwe carrière bij ons! Ontdek vandaag nog de mogelijkheden.

opleiding rijinstructeur
 • Termijn betalingen mogelijk

 • 100% Baangarantie/begeleiding voor ondernemers

 • STAP-subsidie (€1000,-) mogelijk

 • Gratis heropleiding indien vertraagd

opleiding rijinstructeur
 • Begeleiding op maat
 • Hoogste slaging van de regio!

 • Weekend, avond- en dagopleiding mogelijk

 • Stageplek mogelijkheden!

Rijinstructeur worden in Rotterdam

Rotterdam is een stad met ruim 600.000 inwoners, waar voldoende vraag is om je rijbewijs te halen. Wil jij de rijinstructeur opleiding in Rotterdam volgen? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Al jarenlang begeleiden wij kandidaten op weg naar hun WRM-pas. Dankzij onze unieke lesmethode maakt het niet uit of je ervaring of voorkennis hebt. Onder begeleiding van onze docenten word jij getraind om alle benodigde vaardigheden te ontwikkelen, zoals verkeersinzicht, leerlingbegeleiding en rijvaardigheidstechnieken. Zelfs na het afronden van je studie helpen wij je om te leren ondernemen. We geven uitleg over facturering, het maken van planningen en marketing. Bij ons ben je niet slechts vier maanden lang een leerling, maar ondersteunen wij onze leerlingen jarenlang met onze ervaring en netwerken, zodat je na het afronden van je rijinstructeursopleiding in Rotterdam ook kunt slagen als rijschoolhouder! Mis deze geweldige kans niet en start jouw nieuwe carrière bij ons!

Persoonlijke aandacht

Bij de opleiding tot rijinstructeur hechten we enorm veel waarde aan persoonlijke aandacht. We begrijpen dat iedere leerling uniek is, met verschillende leerstijlen, doelen en uitdagingen. Daarom staat ons ervaren docententeam altijd klaar om je op individuele basis te begeleiden en te ondersteunen, ongeacht je leeftijd of leerbaarheid. Onze docenten nemen de tijd om je echt te leren kennen, naar je wensen te luisteren en de lesinhoud en -benadering af te stemmen op jouw specifieke behoeften. Tijdens de opleiding staan onze docenten altijd paraat om al je vragen te beantwoorden, eventuele twijfels weg te nemen en extra ondersteuning te bieden waar nodig. Met deze persoonlijke benadering optimaliseren we jouw leerproces, zodat je alle vereiste vaardigheden en kennis kunt verwerven om een succesvolle rijinstructeur te worden.

Ga naar de bovenkant