Rijinstructeur Opleiding Zaandam2023-12-20T14:42:27+00:00

Rijinstructeur opleiding Zaandam

 • Flexibele studiedagen
 • Klasikaal, Blended of E-Learning

 • Betaling in termijnen mogelijk

 • Diploma binnen 4 maanden

 • Gratis opleiding indien niet behaald!

Vrijblijvende Kennismaking

Leer ons kennen en ontdek jouw mogelijkheden

Opleiding Rijinstructeur

Onze opleiding tot rijinstructeur.

Opleiding tot Rijinstructeur in 4 maanden!

Lesgeven aan jonge mensen en het hebben van veel vrijheid in je werk? Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismakingsgesprek in en ontdek de mogelijkheden. Maak van je passie je carrière en word rijinstructeur. Verdien meer dan €6000,- per maand als zelfstandige!

opleiding rijinstructeur

Unieke lesmethode

Met onze jarenlange ervaring in de rijinstructeur opleiding branche hebben we een unieke lesmethode ontwikkeld. Onze expertise stelt ons in staat om gerichte lessen te geven die specifiek zijn afgestemd op het examen. Bij ons staat resultaat voorop en streven we naar tevreden klanten. Met onze persoonlijke aanpak en praktijkgerichte benadering bereiden we je optimaal voor, zodat je vol vertrouwen het examen kunt afleggen!

Gratis heropleiding

Gedurende de jaren hebben we een onderwijsaanpak ontwikkeld die ervoor zorgt dat onze leerlingen succesvol zijn. Maar we begrijpen dat je soms te maken krijgt met tijdsdruk of persoonlijke uitdagingen. Daarom geven we al onze leerlingen die zich inschrijven voor de rijinstructeursopleiding in Zaandam de mogelijkheid tot kosteloze heropleiding.

rijinstructeur opleiding

Vrijblijvende Kennismaking.

Maak nu een afspraak voor een intake en ontdek wat onze opleiding voor jou kan betekenen.

Herken jij jezelf in onze studenten?

Ondernemer

opleiding rijinstructeur

“ik ben 20 jaar oud en ik wil mijn eigen rijschool starten. Ik ben gepassioneerd door autorijden en wil mijn klanten de best mogelijke rijervaring bieden via mijn eigen rijschool.”

Ahmed, 20 jaar oud

Carrière Switch

“Ik ben Peter, 33 jaar oud en op zoek naar een carrière verandering als ICT-docent. Ik ben gepassioneerd in het lesgeven en leerlingen vaardigheden willen leren.”

Peter, 33 jaar oud

Herintreder

“Ik ben Linda, 41 jaar oud en heb de afgelopen periode niet gewerkt. Dankzij de mogelijkheid om in 4 maanden opgeleid te worden, kijk ik uit naar het worden van een rijinstructeur.

Linda, 41 jaar oud

Ervaring en expertise in het opleiden van rijinstructeurs.

Maak gebruik van de kennis en ervaring van onze vakdocenten en bereid je voor op een succesvolle carrière als rijinstructeur.

1800+

Instructeurs opgeleid

35+

Jaar ervaring

9

Vakdocenten

7

Verschillende leslocaties

rijinstructeur opleiding

Vraag een gratis studiegids aan

Ontvang onze uitgebreide studiegids en ontdek alles wat je moet weten over onze opleiding rijinstructeur.

Veelgestelde vragen

Hieronder zijn enkele veelgestelde vragen weergeven.

Wat is de duur van de stageperiode tijdens de rijinstructeur opleiding?2023-06-26T16:10:59+00:00

Tijdens fase 3 van rijinstructeur opleiding is er een verplichte stageperiode van 40 uur. Deze stage bestaat uit de volgende onderdelen:

– Minimaal 4 uur observeren en meekijken
– 35 uur zelfstandig lesgeven (schakel of automaat lesauto)

Wat zijn de voorwaarden om deel te nemen aan de rijinstructeur opleiding?2023-06-26T16:05:54+00:00

Voor de rijinstructeur opleiding zijn er in principe geen specifieke vereisten met betrekking tot vooropleiding. Indien je geen diploma’s hebt, is er de mogelijkheid om een toelatingstoets af te leggen. Wel is het verplicht om in het bezit te zijn van een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Lees meer over de eisen om deel te nemen aan de opleiding op onze pagina opleiding rijinstructeur eisen.

Kan ik een dag meelopen als rijinstructeur?2023-06-26T16:01:51+00:00

Ja, wij organiseren meerdere keren per jaar een meeloopdag in samenwerking met rijscholen. Tijdens deze dag krijgen jullie de kans om al jullie vragen aan ons en andere rijscholen te stellen.

Hoelang duurt de rijinstructeur opleiding?2023-04-12T13:50:16+00:00

Onze rijinstructeur opleiding duurt normaal gesproken 4 maanden. Dit traject stelt je in staat om binnen 4 maanden je droombaan als rijinstructeur te vervullen. Tijdens de opleiding doorloop je alle benodigde stof in hetzelfde tempo als bij een langere opleidingsduur. Als je meer tijd nodig hebt dan 4 maanden, bieden wij je de mogelijkheid om extra tijd te nemen om te leren voor de instructeurs opleiding.

Wat kost opleiding rijinstructeur?2023-04-12T13:39:12+00:00

Onze opleidingen variëren in prijs en beginnen vanaf 2499,-, afhankelijk van de specifieke opleiding die je wilt volgen. We bieden verschillende opties aan, waaronder online, blended en klassikale opleidingen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

Wat verdient een rijinstructeur?2023-04-12T13:36:30+00:00
Een rijinstructeur verdient tussen de 5000 en 10000 per maand: een rijles kost gemiddeld 55 per uur. Als je 5 dagen per week, 8 uur per dag rijles geeft resulteert dit dus in een bedrag van 55 x 40 x 5= 2200 per week; Per maand komt dit uit op een bedrag van 8800. hiervan zal rond de 1000 per maand aan kosten gaan en 1527 naar de belasting.
Dit resulteert in een winst van 6273. Als je bereid bent ook 1 dag per week in het weekend te werken zal dit hoger uitkomen.

Rijinstructeur Opleiding kosten

Bekijk hieronder de kosten voor onze lesmethoden, zodat je kunt kiezen welke het beste bij je past.

E-learning

1850,-

 • 4-6 Maanden
 • Online Les
 • Studiemateriaal & Oefenexams
 • Gratis Heropleiding
 • Stage bemiddeling

 • 100% Baangarantie
 • Stagebank

Klassikaal

2245,-

Meest populair

 • 4 Maanden
 • Weekend, avond- of dagopleiding

 • Studiemateriaal & Oefenexams
 • Gratis Heropleiding
 • Stage bemiddeling

 • 100% Baangarantie
 • Stagebank

Blended (combinatie)

2245,-

 • 4-6 Maanden
 • Online- & Klassikaalles

 • Studiemateriaal & Oefenexams
 • Gratis Heropleiding
 • Stage bemiddeling

 • 100% Baangarantie
 • Stagebank

Opleiding rijinstructeur Zaandam

Overweeg je om rijinstructeur te worden in Zaandam? Onze rijinstructeursopleiding in Zaandam biedt de perfecte kans om jouw dromen te verwezenlijken! Ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden op de weg naar succes. Schrijf je vandaag nog in en zet de eerste stap naar een boeiende carrière als rijinstructeur in Zaandam. Maak je klaar voor een opwindend avontuur op de weg en word een gewaardeerde professional in de wereld van rijscholen!

Rijinstructeur opleiding Zaandam

De rijinstructeursopleiding wordt gegeven dichtbij Zaandam. Door de vele aanvragen in Noord-Brabant hebben wij Zaandam als een van onze leslocaties gekozen. Ons ervaren team van docenten kan je in Zaandam opleiden tot een bekwame rijinstructeur. Dankzij onze jarenlange ervaring bieden we examengerichte lessen, wat resulteert in een hoog slagingspercentage voor de rijinstructeursopleiding en voor de vele rijinstructeurs in de omgeving van Zaandam die de opleiding bij ons hebben gevolgd. Door samenwerkingen met verschillende rijscholen in Zaandam kunnen we je tijdens je opleiding baangarantie en stageplaatsen aanbieden. Dit kan niet elke opleider voor je regelen en dat maakt ons zo uniek! Start je carrière als rijinstructeur in Zaandam en meld je vandaag nog bij ons aan!

opleiding rijinstructeur
 • Termijn betalingen mogelijk

 • 100% Baangarantie/begeleiding voor ondernemers

 • STAP-subsidie (€1000,-) mogelijk

 • Gratis heropleiding indien vertraagd

opleiding rijinstructeur
 • Begeleiding op maat
 • Hoogste slaging van de regio!

 • Weekend, avond- en dagopleiding mogelijk

 • Stageplek mogelijkheden!

Rijinstructeur worden in Zaandam

Zaandam, een snelgroeiende stad met meer dan 143.000 inwoners, biedt een ideale kans om je eigen rijschool te starten. Door de aanwezigheid van grote bedrijven zoals ASML, Philips en DAF blijft de stad aantrekkelijk voor arbeiders, wat resulteert in een groeiend tekort aan rijinstructeurs. Als je rijinstructeur wilt worden en zoekt naar een opleiding met een hoog slagingspercentage in Zaandam, ben je bij ons aan het juiste adres! Wij begeleiden WRM-kandidaten naar het behalen van hun WRM-pas in deze regio. Onze ervaren docenten bieden examengerichte training, waardoor je alle benodigde vaardigheden ontwikkelt om een succesvolle rijinstructeur in Zaandam te worden. Tijdens je studie helpen we je met het vinden van een stageplek en na het afronden van je opleiding ondersteunen we je bij ondernemerschap.

Persoonlijke aandacht

In onze rijinstructeursopleiding te Zaandam hechten we grote waarde aan persoonlijke aandacht. We beseffen dat elke leerling uniek is, met diverse leerstijlen, doelen en uitdagingen. Daarom staat ons ervaren docententeam altijd paraat om je individueel te begeleiden en te ondersteunen, ongeacht je leeftijd of leervermogen. Onze instructeurs nemen uitgebreid de tijd om je écht te leren kennen, luisteren naar je wensen en passen de lesinhoud en -benadering aan op jouw specifieke behoeften. Gedurende de opleiding zijn ze steeds beschikbaar om al je vragen te beantwoorden, twijfels weg te nemen en extra ondersteuning te bieden waar nodig. Met deze persoonlijke benadering optimaliseren we jouw leerproces, zodat je alle vereiste vaardigheden en kennis verwerft om een succesvolle rijinstructeur te worden.

Ga naar de bovenkant