Rijinstructeur Opleiding Zoetermeer2023-10-12T12:03:00+00:00

Rijinstructeur opleiding Zoetermeer

 • Flexibele studiedagen
 • Klasikaal, Blended of E-Learning

 • Betaling in termijnen mogelijk

 • Diploma binnen 4 maanden

 • Gratis opleiding indien niet behaald!

Vrijblijvende Kennismaking

Leer ons kennen en ontdek jouw mogelijkheden

Opleiding Rijinstructeur

Onze opleiding tot rijinstructeur.

Opleiding tot Rijinstructeur in 4 maanden!

Lesgeven aan jonge mensen en het hebben van veel vrijheid in je werk? Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismakingsgesprek in en ontdek de mogelijkheden. Maak van je passie je carrière en word rijinstructeur. Verdien meer dan €6000,- per maand als zelfstandige!

opleiding rijinstructeur

Unieke lesmethode

Ontdek een vernieuwende lesmethode bij onze rijinstructeursopleiding in Zoetermeer. Onze ervaren mentoren hanteren een unieke aanpak die jou actief betrekt bij het leerproces, waardoor de stof begrijpen makkelijker wordt. Al vele jaren zijn we het toonaangevende opleidingsinstituut voor rijinstructeurs, dankzij onze succesvolle en kwalitatieve aanpak. Kies voor gegarandeerd succes en kwaliteit bij ons.

Gratis heropleiding

Heb je de rijinstructeursopleiding gevolgd maar ben je door persoonlijke omstandigheden in tijdsnood gekomen en heb je meer tijd nodig? Maak je geen zorgen, wij bieden jou een gratis heropleiding aan. Wij geloven in onze mentoren en onze unieke lesmethode, zodat wij jou met de juiste begeleiding transformeren tot een zelfverzekerde en succesvolle rijinstructeur binnen 4 maanden . Aarzel niet langer en schrijf je vandaag nog in om te profiteren van onze kosteloze heropleiding. Binnen 4 maanden kun jij jezelf rijinstructeur noemen!

rijinstructeur opleiding

Vrijblijvende Kennismaking.

Maak nu een afspraak voor een intake en ontdek wat onze opleiding voor jou kan betekenen.

Herken jij jezelf in onze studenten?

Ondernemer

opleiding rijinstructeur

“ik ben 20 jaar oud en ik wil mijn eigen rijschool starten. Ik ben gepassioneerd door autorijden en wil mijn klanten de best mogelijke rijervaring bieden via mijn eigen rijschool.”

Ahmed, 20 jaar oud

Carrière Switch

“Ik ben Peter, 33 jaar oud en op zoek naar een carrière verandering als ICT-docent. Ik ben gepassioneerd in het lesgeven en leerlingen vaardigheden willen leren.”

Peter, 33 jaar oud

Herintreder

“Ik ben Linda, 41 jaar oud en heb de afgelopen periode niet gewerkt. Dankzij de mogelijkheid om in 4 maanden opgeleid te worden, kijk ik uit naar het worden van een rijinstructeur.

Linda, 41 jaar oud

Ervaring en expertise in het opleiden van rijinstructeurs.

Maak gebruik van de kennis en ervaring van onze vakdocenten en bereid je voor op een succesvolle carrière als rijinstructeur.

1800+

Instructeurs opgeleid

35+

Jaar ervaring

9

Vakdocenten

7

Verschillende leslocaties

rijinstructeur opleiding

Vraag een gratis studiegids aan

Ontvang onze uitgebreide studiegids en ontdek alles wat je moet weten over onze opleiding rijinstructeur.

Veelgestelde vragen

Hieronder zijn enkele veelgestelde vragen weergeven.

Wat is de duur van de stageperiode tijdens de rijinstructeur opleiding?2023-06-26T16:10:59+00:00

Tijdens fase 3 van rijinstructeur opleiding is er een verplichte stageperiode van 40 uur. Deze stage bestaat uit de volgende onderdelen:

– Minimaal 4 uur observeren en meekijken
– 35 uur zelfstandig lesgeven (schakel of automaat lesauto)

Wat zijn de voorwaarden om deel te nemen aan de rijinstructeur opleiding?2023-06-26T16:05:54+00:00

Voor de rijinstructeur opleiding zijn er in principe geen specifieke vereisten met betrekking tot vooropleiding. Indien je geen diploma’s hebt, is er de mogelijkheid om een toelatingstoets af te leggen. Wel is het verplicht om in het bezit te zijn van een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Lees meer over de eisen om deel te nemen aan de opleiding op onze pagina opleiding rijinstructeur eisen.

Kan ik een dag meelopen als rijinstructeur?2023-06-26T16:01:51+00:00

Ja, wij organiseren meerdere keren per jaar een meeloopdag in samenwerking met rijscholen. Tijdens deze dag krijgen jullie de kans om al jullie vragen aan ons en andere rijscholen te stellen.

Hoelang duurt de rijinstructeur opleiding?2023-04-12T13:50:16+00:00

Onze rijinstructeur opleiding duurt normaal gesproken 4 maanden. Dit traject stelt je in staat om binnen 4 maanden je droombaan als rijinstructeur te vervullen. Tijdens de opleiding doorloop je alle benodigde stof in hetzelfde tempo als bij een langere opleidingsduur. Als je meer tijd nodig hebt dan 4 maanden, bieden wij je de mogelijkheid om extra tijd te nemen om te leren voor de instructeurs opleiding.

Wat kost opleiding rijinstructeur?2023-04-12T13:39:12+00:00

Onze opleidingen variëren in prijs en beginnen vanaf 2499,-, afhankelijk van de specifieke opleiding die je wilt volgen. We bieden verschillende opties aan, waaronder online, blended en klassikale opleidingen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

Wat verdient een rijinstructeur?2023-04-12T13:36:30+00:00
Een rijinstructeur verdient tussen de 5000 en 10000 per maand: een rijles kost gemiddeld 55 per uur. Als je 5 dagen per week, 8 uur per dag rijles geeft resulteert dit dus in een bedrag van 55 x 40 x 5= 2200 per week; Per maand komt dit uit op een bedrag van 8800. hiervan zal rond de 1000 per maand aan kosten gaan en 1527 naar de belasting.
Dit resulteert in een winst van 6273. Als je bereid bent ook 1 dag per week in het weekend te werken zal dit hoger uitkomen.

Rijinstructeur Opleiding kosten

Bekijk hieronder de kosten voor onze lesmethoden, zodat je kunt kiezen welke het beste bij je past.

E-learning

1850,-

 • 4-6 Maanden
 • Online Les
 • Studiemateriaal & Oefenexams
 • Gratis Heropleiding
 • Stage bemiddeling

 • 100% Baangarantie
 • Stagebank

Klassikaal

2245,-

Meest populair

 • 4 Maanden
 • Weekend, avond- of dagopleiding

 • Studiemateriaal & Oefenexams
 • Gratis Heropleiding
 • Stage bemiddeling

 • 100% Baangarantie
 • Stagebank

Blended (combinatie)

2245,-

 • 4-6 Maanden
 • Online- & Klassikaalles

 • Studiemateriaal & Oefenexams
 • Gratis Heropleiding
 • Stage bemiddeling

 • 100% Baangarantie
 • Stagebank

Opleiding rijinstructeur Zoetermeer

Ben jij enthousiast over het begeleiden van anderen op weg naar hun rijbewijs? In onze rijinstructeursopleiding in Zoetermeer krijg je de kans om van deze passie je beroep te maken. Ondersteund door ervaren instructeurs bieden we een uitgebreide opleiding waarmee je kunt excelleren als rijinstructeur. Je verwerft niet alleen de essentiële theoretische kennis en praktische vaardigheden, maar krijgt ook inzicht in de nieuwste verkeersregels en -technieken. Bovendien bieden we waardevolle stageplaatsen bij gerenommeerde rijscholen in de regio, waardoor je direct praktijkervaring kunt opdoen. Pak deze unieke kans en start jouw reis naar een bevredigende carrière als rijinstructeur in Zoetermeer.
Rijinstructeur opleiding Zoetermeer

Bij onze rijinstructeursopleiding in Zoetermeer bieden we een hoogwaardige en professionele opleiding. Met onze ervaring en innovatieve lesmethode ontwikkel je alle vereiste vaardigheden. Persoonlijke aandacht en bekwame vakdocenten staan centraal. Talloze individuen hebben al met succes hun theorie- en praktijktoetsen in één keer behaald. We zijn trots op ons hoge succespercentage en zetten ons in voor jouw succes als rijinstructeur. Dus meld je vandaag aan voor de rijinstructeur opleiding in Zoetermeer!

opleiding rijinstructeur
 • Termijn betalingen mogelijk

 • 100% Baangarantie/begeleiding voor ondernemers

 • STAP-subsidie (€1000,-) mogelijk

 • Gratis heropleiding indien vertraagd

opleiding rijinstructeur
 • Begeleiding op maat
 • Hoogste slaging van de regio!

 • Weekend, avond- en dagopleiding mogelijk

 • Stageplek mogelijkheden!

Rijinstructeur worden in Zoetermeer

Droom je ervan om een professionele rijinstructeur te worden in het Zoetermeer? Onze toonaangevende rijinstructeursopleiding in Zoetermeer is ontworpen om jouw droom te verwezenlijken! Wij bieden de rijinstructeur opleiding nabij Zoetermeer. Je kunt bij ons je opleiding klassikaal, blended of online volgen. De opleidingen worden door de weeks, in de avond en in het weekend gegeven. Onze professionele opleiding kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak en hoogwaardige training, waarmee je de vereiste kennis en vaardigheden ontwikkelt om uit te groeien tot een succesvolle rijinstructeur. Begin vandaag nog aan jouw professionele reis als rijinstructeur in Zoetermeer, in deze prachtige stad!

Persoonlijke aandacht

Bij onze rijinstructeur opleiding in Zoetermeer staat persoonlijke aandacht centraal. We begrijpen dat elke leerling uniek is en zijn eigen leerstijl en behoeften heeft. Daarom bieden we individuele begeleiding en ondersteuning gedurende het hele leerproces. Onze ervaren instructeurs nemen de tijd om je echt te leren kennen, naar je wensen en doelen te luisteren en de lesinhoud daarop af te stemmen. Of je nu extra hulp nodig hebt bij bepaalde verkeerssituaties of wat meer zelfvertrouwen wilt opbouwen, wij zijn er om je te helpen groeien. Met onze persoonlijke benadering zorgen we ervoor dat je het beste uit jezelf haalt en klaar bent om zelfverzekerd en succesvol als rijinstructeur aan de slag te gaan.

Ga naar de bovenkant