Rijinstructeur Opleiding Zuid Holland2023-12-22T08:16:57+00:00

Rijinstructeur opleiding Zuid Holland

 • Flexibele studiedagen
 • Klasikaal, Blended of E-Learning

 • Betaling in termijnen mogelijk

 • Diploma binnen 4 maanden

 • Gratis opleiding indien niet behaald!

Vrijblijvende Kennismaking

Leer ons kennen en ontdek jouw mogelijkheden

Opleiding Rijinstructeur

Onze opleiding tot rijinstructeur.

Opleiding tot Rijinstructeur in 4 maanden!

Lesgeven aan jonge mensen en het hebben van veel vrijheid in je werk? Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismakingsgesprek in en ontdek de mogelijkheden. Maak van je passie je carrière en word rijinstructeur. Verdien meer dan €6000,- per maand als zelfstandige!

opleiding rijinstructeur

Unieke lesmethode

Met vele jaren ervaring in rijinstructeur opleidingen hebben we een bijzondere lesmethode ontwikkeld. Onze expertise stelt ons in staat om doelgerichte lessen te bieden die perfect zijn afgestemd op het examen. Bij ons draait alles om resultaat en klanttevredenheid. Door onze persoonlijke benadering en praktijkgerichte aanpak ben je optimaal voorbereid om het examen met zelfvertrouwen af te leggen! Meld je vandaag aan voor de rijinstructeur opleiding in Zuid Holland en profiteer van onze lopende kortingen.

Gratis heropleiding

Door de jaren heen hebben wij met inzet en toewijding een lesmethode gecreëerd waarin wij volmondig geloven dat al onze leerlingen succes zullen behalen. Tegelijkertijd begrijpen we dat het leven soms complex is, met tijdsbeperkingen en persoonlijke uitdagingen. Daarom bieden wij met plezier een gratis heropleiding aan voor alle leerlingen die zich inschrijven voor de rijinstructeur opleiding in Zuid Holland!

rijinstructeur opleiding

Vrijblijvende Kennismaking.

Maak nu een afspraak voor een intake en ontdek wat onze opleiding voor jou kan betekenen.

Herken jij jezelf in onze studenten?

Ondernemer

opleiding rijinstructeur

“ik ben 20 jaar oud en ik wil mijn eigen rijschool starten. Ik ben gepassioneerd door autorijden en wil mijn klanten de best mogelijke rijervaring bieden via mijn eigen rijschool.”

Ahmed, 20 jaar oud

Carrière Switch

“Ik ben Peter, 33 jaar oud en op zoek naar een carrière verandering als ICT-docent. Ik ben gepassioneerd in het lesgeven en leerlingen vaardigheden willen leren.”

Peter, 33 jaar oud

Herintreder

“Ik ben Linda, 41 jaar oud en heb de afgelopen periode niet gewerkt. Dankzij de mogelijkheid om in 4 maanden opgeleid te worden, kijk ik uit naar het worden van een rijinstructeur.

Linda, 41 jaar oud

Ervaring en expertise in het opleiden van rijinstructeurs.

Maak gebruik van de kennis en ervaring van onze vakdocenten en bereid je voor op een succesvolle carrière als rijinstructeur.

1800+

Instructeurs opgeleid

35+

Jaar ervaring

9

Vakdocenten

7

Verschillende leslocaties

rijinstructeur opleiding

Vraag een gratis studiegids aan

Ontvang onze uitgebreide studiegids en ontdek alles wat je moet weten over onze opleiding rijinstructeur.

Veelgestelde vragen

Hieronder zijn enkele veelgestelde vragen weergeven.

Wat is de duur van de stageperiode tijdens de rijinstructeur opleiding?2023-06-26T16:10:59+00:00

Tijdens fase 3 van rijinstructeur opleiding is er een verplichte stageperiode van 40 uur. Deze stage bestaat uit de volgende onderdelen:

– Minimaal 4 uur observeren en meekijken
– 35 uur zelfstandig lesgeven (schakel of automaat lesauto)

Wat zijn de voorwaarden om deel te nemen aan de rijinstructeur opleiding?2023-06-26T16:05:54+00:00

Voor de rijinstructeur opleiding zijn er in principe geen specifieke vereisten met betrekking tot vooropleiding. Indien je geen diploma’s hebt, is er de mogelijkheid om een toelatingstoets af te leggen. Wel is het verplicht om in het bezit te zijn van een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Lees meer over de eisen om deel te nemen aan de opleiding op onze pagina opleiding rijinstructeur eisen.

Kan ik een dag meelopen als rijinstructeur?2023-06-26T16:01:51+00:00

Ja, wij organiseren meerdere keren per jaar een meeloopdag in samenwerking met rijscholen. Tijdens deze dag krijgen jullie de kans om al jullie vragen aan ons en andere rijscholen te stellen.

Hoelang duurt de rijinstructeur opleiding?2023-04-12T13:50:16+00:00

Onze rijinstructeur opleiding duurt normaal gesproken 4 maanden. Dit traject stelt je in staat om binnen 4 maanden je droombaan als rijinstructeur te vervullen. Tijdens de opleiding doorloop je alle benodigde stof in hetzelfde tempo als bij een langere opleidingsduur. Als je meer tijd nodig hebt dan 4 maanden, bieden wij je de mogelijkheid om extra tijd te nemen om te leren voor de instructeurs opleiding.

Wat kost opleiding rijinstructeur?2023-04-12T13:39:12+00:00

Onze opleidingen variëren in prijs en beginnen vanaf 2499,-, afhankelijk van de specifieke opleiding die je wilt volgen. We bieden verschillende opties aan, waaronder online, blended en klassikale opleidingen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

Wat verdient een rijinstructeur?2023-04-12T13:36:30+00:00
Een rijinstructeur verdient tussen de 5000 en 10000 per maand: een rijles kost gemiddeld 55 per uur. Als je 5 dagen per week, 8 uur per dag rijles geeft resulteert dit dus in een bedrag van 55 x 40 x 5= 2200 per week; Per maand komt dit uit op een bedrag van 8800. hiervan zal rond de 1000 per maand aan kosten gaan en 1527 naar de belasting.
Dit resulteert in een winst van 6273. Als je bereid bent ook 1 dag per week in het weekend te werken zal dit hoger uitkomen.

Rijinstructeur Opleiding kosten

Bekijk hieronder de kosten voor onze lesmethoden, zodat je kunt kiezen welke het beste bij je past.

E-learning

1850,-

 • 4-6 Maanden
 • Online Les
 • Studiemateriaal & Oefenexams
 • Gratis Heropleiding
 • Stage bemiddeling

 • 100% Baangarantie
 • Stagebank

Klassikaal

2245,-

Meest populair

 • 4 Maanden
 • Weekend, avond- of dagopleiding

 • Studiemateriaal & Oefenexams
 • Gratis Heropleiding
 • Stage bemiddeling

 • 100% Baangarantie
 • Stagebank

Blended (combinatie)

2245,-

 • 4-6 Maanden
 • Online- & Klassikaalles

 • Studiemateriaal & Oefenexams
 • Gratis Heropleiding
 • Stage bemiddeling

 • 100% Baangarantie
 • Stagebank

Opleiding rijinstructeur Zuid Holland

Heb je de ambitie rijinstructeur te worden in Zuid Holland? Onze rijinstructeur opleiding in Zuid Holland is de ideale keuze om jouw droom te verwezenlijken! Ons ervaren team staat klaar om je te ondersteunen op je weg naar succes. Schrijf je vandaag nog in en maak die allereerste en opwindende stap richting een carrière als gewaardeerd rijinstructeur in Zuid Holland. Bereid je voor op een avontuurlijke reis op de weg!
Rijinstructeur opleiding Zuid Holland

Onze rijinstructeur opleiding is centraal gevestigd nabij Zuid Holland, waardoor je nooit ver hoeft te reizen voor jouw lessen. Ons deskundige team staat klaar om jou in Zuid Holland op te leiden tot een bekwame rijinstructeur. Met jarenlange ervaring bieden we examengerichte lessen, wat leidt tot een hoog slagingspercentage voor de rijinstructeur opleiding. Dankzij samenwerkingen met diverse rijscholen in Zuid Holland kunnen we je tijdens de opleiding een baangarantie en stageplaatsen aanbieden. Start jouw carrière als rijinstructeur in Zuid Holland en meld je vandaag nog bij ons aan!

opleiding rijinstructeur
 • Termijn betalingen mogelijk

 • 100% Baangarantie/begeleiding voor ondernemers

 • STAP-subsidie (€1000,-) mogelijk

 • Gratis heropleiding indien vertraagd

opleiding rijinstructeur
 • Begeleiding op maat
 • Hoogste slaging van de regio!

 • Weekend, avond- en dagopleiding mogelijk

 • Stageplek mogelijkheden!

Rijinstructeur worden in Zuid Holland

Stap binnen in Zuid Holland, als 1 van de grootste provincies van Nederland met meer dan 800.000 inwoners en een overvloed aan kansen om jouw eigen rijschool te beginnen. Als toekomstig rijinstructeur op zoek naar een opleiding met een hoog slagingspercentage, ben je hier aan het juiste adres! Al geruime tijd begeleiden wij enthousiaste kandidaten naar het behalen van hun WRM-pas in deze regio. Onze deskundige docenten verzorgen op examens gerichte training, waardoor je alle nodige vaardigheden verwerft om een succesvolle rijinstructeur te worden in Zuid Holland. Tijdens jouw studie helpen we je bij het vinden van de perfecte stageplaats. Na afronding van jouw opleiding blijven we jou ondersteunen op het gebied van ondernemen, inclusief facturatie, planning, lease van lesauto’s en rijschoolmarketing. Bij ons ben je niet slechts een student; je maakt deel uit van ons leven!

Persoonlijke aandacht

Bij onze rijinstructeur opleiding in Zuid Holland staat persoonlijke aandacht centraal. We begrijpen dat elke leerling uniek is, met verschillende leerstijlen, doelen en uitdagingen. Ons ervaren docententeam is er altijd om je individueel te begeleiden, ongeacht je leeftijd of leervermogen. We nemen de tijd om je écht te leren kennen, naar je wensen te luisteren en de lesinhoud af te stemmen op jouw specifieke behoeften. Gedurende de opleiding staan we klaar om al je vragen te beantwoorden, twijfels weg te nemen en extra ondersteuning te bieden waar nodig. Met deze persoonlijke aanpak optimaliseren we jouw leerproces, zodat je alle benodigde vaardigheden en kennis verwerft om een succesvolle rijinstructeur te worden.

Ga naar de bovenkant